winter wielen wisseldagen

Winter Wielen Wisseldagen

De Wisseldagen komen er weer aan!

De dagen worden korter, de temperatuur begint gestaag te dalen en de wegen worden steeds natter. We zullen eraan moeten geloven; de zomer is nu toch echt voorbij. Maar dat brengt ook goed nieuws met zich mee… Heel de maand november is het weer tijd voor de Winter Wielen Wisseldagen bij Autobedrijf van Tilburg! Tijdens deze dagen nodigen we je van harte uit om – op afspraak – met jouw auto langs te komen voor de wissel van je winterbanden.

Veilig op bezoek

Gedurende deze barre (winter)tijden zorgen we ervoor dat je veilig bij ons terecht kunt. Om te zorgen dat je zonder probleem bij ons op bezoek kunt komen, hebben we ervoor gekozen om de hele maand november in het teken te stellen van de Winter Wielen Wisseldagen. Zo hebben we de tijd om elke dag een paar mensen in te plannen, zonder dat jouw en onze veiligheid in het geding komt. Gelukkig is onze garage groot genoeg om een afstand van anderhalve meter te handhaven. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om bij ons je handen te desinfecteren bij binnenkomst en vertrek. Moet je auto eventjes bij ons blijven? Dan kun je je sleutel in een bakje op de balie leggen. Bij terugkomst krijg je de sleutel overhandigd, inclusief desinfectie doekje. Kortom: jij en je auto zijn bij ons in goede handen!

winterbanden wisselen

Banden opslag

Handig hoor, het wisselen van je banden. Maar wat als je op zolder geen ruimte hebt om je zomer- of winterbanden op te slaan? Geen probleem! Bij ons kun je jouw banden veilig opbergen in ons bandenhotel. Je banden worden in onze werkplaats in de meest ideale omstandigheden bewaard, zodat ze extra lang meegaan. Bovendien zijn je banden bij ons verzekerd tegen verlies, brand en diefstal. En maak je geen zorgen: dankzij ons professionele systeem krijg je gegarandeerd je eigen bandenset terug en niet die van iemand anders. Wel zo fijn.

Check, check, dubbelcheck

Niet alleen tijdens de verandering van de jaargetijden is het goed om naar je banden te kijken. Wist je bijvoorbeeld dat de gemiddelde automobilist al gauw meer dan 15.000 kilometer per jaar rijdt? Dat is verder dan van onze mooie werkplaats in Deurne naar Sydney in Australië! Je kunt je dus misschien wel voorstellen dat je banden veel te verduren hebben. Het regelmatig controleren van je banden is dan ook een absolute must. Blijkt je auto na zo’n check zelfs toe aan nieuwe banden? Bij Auto van Tilburg hebben we banden in alle soorten en maten én voor een zeer scherpe prijs. Je vindt ze in onze shop.

Zien we je binnenkort?

Waar wacht je nog op? Maak vandaag nog een afspraak voor de wissel van je banden, zodat je weer veilig de weg op kan. Tot snel!