fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

GARAGE - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Ben je op zoek naar een garage in Deurne? Niet zo gek dat je dan bij ons terecht komt! Autobedrijf van Tilburg is al sinds 1974 specialist in Volvo, maar wel sleutelen ook graag aan andere auto’s. Zoals te zien is op onze foto’s, houden wij er een nette en schone werkplaats op na. Dit weerspiegelt ons bedrijf. 

Bij dé garage van Deurne wordt er veel waarde gehecht aan service. De klant komt immers altijd van rechts. Dit merken ze en dat is wel terug te zien in onze Google-reviews. Deze service is natuurlijk ook uiterst belangrijk voor jouw auto. Breng hem eens langs of kom kijken in onze werkplaats, de koffie staat al klaar!

Wanneer het tijd is voor de jaarlijkse APK kun je bij ons terecht en indien gewenst doen wij ook een grote beurt. Daarnaast helpen we je uiteraard ook met het verversen van olie, het vervangen van filters en meer. Het verschil met andere garages? Uiterste zorg voor jouw auto, goede service en jarenlange ervaring!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé garage uit Deurne

Vraag je je af wat Auto van Tilburg voor jou kan betekenen? Het antwoord is heel simpel; eigen alles op het gebied van Volvo. Van kleine reparaties en grote klussen tot schadeherstel en ruitreparaties. Hoe specifiek je vraag ook is, stel hem gerust. Want je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor je regelen! 

Nog niet overtuigd? Dan heb je overduidelijk de Over ons pagina nog niet gezien. Hier vind je meer over onze geschiedenis, waar wij voor staan en leer je ons geweldige team kennen. Onze garagehelden staan namelijk voor iedereen klaar en bieden uitstekende service. 

Met zorg voor jouw Volvo

In onze garage beheersen we verschillende disciplines. Wist je bijvoorbeeld dat wij de modernste apparatuur in huis hebben om jouw auto vakkundig 3D uit te lijnen? 

Daar stopt het nog niet. Wij kunnen je namelijk ook helpen bij automaat spoelen; in de volksmond ook wel flushen genoemd. Beslist een aanrader om de levensduur van je motor te verlengen. Dit gebeurt bij ons in de werkplaats, in tegenstelling tot garages die dit vaak uitbesteden.

Tot slot kunnen wij de ruiten van je auto voorzien van folie, of wel glass coating. Dit heeft meerdere voordelen. Zo heb je meer privacy, geeft het rust én krijgt de wagen een sportieve uitstraling. Daarbij is het bevordelijk voor het binnenklimaat van de auto. Je hebt namelijk geen last meer van een brandende zon!

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.