fbpx
Contact Volvo Dealer Deurne Auto van Tilburg

VAN TILBURG KAART - AUTO VAN TILBURG

Dé klantenkaart die je wilt hebben

Eenvoudig punten sparen voor korting en Volvo accessoires

Natuurlijk zijn er al tal van redenen waarom je voor Autobedrijf van Tilburg zou kiezen, zoals onze hoogstaande kwaliteit, volwaardige service en vakkundige technici. Met de Van Tilburg Kaart wordt de keus nóg makkelijker! Met onze klantenkaart wordt het onderhoud dat we voor je uitvoeren eenvoudig omgezet in punten. Deze punten kun je vervolgens weer inwisselen tegen onder meer korting op je onderhoud of interessante Volvo accessoires, zoals waterflessen, telefoonkabels en andere unieke items!

Leuke acties bij lokale ondernemers

Bovendien kun je met de Van Tilburg Kaart sparen voor leuke acties en aanbiedingen in samenwerking met onze eigen lokale ondernemers-klanten! Wat dacht je van een heerlijk etentje bij één van de restaurants in Deurne of carwash-tegoed bij de nabije autowascentrale. Altijd handig!

In de buurt? Vraag naar de gratis klantenkaart!

Beschik jij nog niet over de Autobedrijf van Tilburg klantenkaart? De kaart is gratis te verkrijgen in onze werkplaats. Vraag ernaar bij je eerstvolgende onderhoudsbeurt.

Spaar voor alle Volvo accessoires!
Profiteer van:
  • Automatisch punten sparen bij je onderhoudsbeurt

 

  • Korting op onderhoud

 

  • Korting op leuke acties en aanbiedingen

 

  • Sparen voor unieke Volvo accessoires
Saldocheck

Plan direct een afspraak

Bij Autobedrijf van Tilburg staat de deur altijd voor je open! Wil je weten wat onze garage in Deurne voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.