fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

WERKPLAATS - AUTO VAN TILBURG

Voor alle auto's uit de regio

Jouw auto verdient het allerbeste, om nog niet te spreken over je eigen veiligheid. Voor preventief onderhoud staan onze technici voor je klaar vanuit de mooiste werkplaats van Deurne. Zij werken met de meest geavanceerde apparatuur volgens vastgestelde normen en eisen, en zetten alles in het werk zodat jij niet voor verassingen komt te staan. Naast onderhoud aan je auto, kun je bij Autobedrijf van Tilburg gebruikmaken van de volgende diensten en services.

3D uitlijnen

Autobedrijf van Tilburg beschikt over de modernste apparatuur om je auto vakkundig uit te lijnen. Onze specialisten stellen je wielen zo af, dat ze exact in een recht spoor lopen. Dit zorgt voor een optimale wegligging.

Een goede wegligging is belangrijk voor je eigen veiligheid en het rendement van je banden. Het uitlijnen van je auto zorgt namelijk voor geringe slijtage van je banden, minder trekken van je stuur en minder brandstofverbruik. Wist je dat een afwijking van maar een paar millimeter al enorme slijtage aan je banden kan veroorzaken? Eén stoeprandje kan al funest zijn. Twijfel je? Laat ons controleren of de uitlijning van je auto nog klopt. Wanneer we een set nieuwe banden op je auto zetten, lijnen we je auto altijd uit.

Glascoating

Folie op ruiten van je auto heeft meer voordelen dan je wellicht vermoed. Autoglasfolie werkt inkijk werend, wel zo prettig voor je privacy en rust, verder geeft het een sportieve uitstraling. Maar wist je ook dat raamfolie bevorderlijk is voor het binnenklimaat van je auto?

Je hebt geen last meer van de brandende zon en bovendien zorgt de uv-bestendige werking van glasfolie ervoor dat verkleuring van je interieur tegengegaan wordt.

Hoogwaardig materiaal

De kwalitatieve Llumar en Suntek glasfolie die we bij Autobedrijf van Tilburg gebruiken, is ook geschikt voor bol lopende autoruiten. Wij kunnen de folie geheel uit 1 stuk op maat en vorm op jouw autoruiten krijgen.

De voordelen van autoglasfolie
  • voorkomt inkijk
  • vermindert hinder van de brandende zon en uv-straling
  • bevordert het binnenklimaat van de auto
  • bespaart op airco- en brandstofverbruik
  • voorkomt verkleuring van het interieur van de auto
  • geeft een sportieve uitstraling
  • onderhoudsvriendelijk
Volvo Alarm SCM goedgekeurd

Autobedrijf van Tilburg biedt diverse SCM alarmsystemen aan om jouw voertuig goed te beveiligingen. Onze Volvo alarmsystemen voldoen aan de laatste eisen zodat ook moderne autodieven de auto niet meer kunnen stelen. Het Volvo Alarm Systeem geeft zekerheid dat het alarm ook echt een beveiliging is en geen schijnveiligheid

Volgsysteem

Een SCM voertuigvolgsysteem (SCM klasse 4 of 5) beveiligd jouw auto tegen sabotage en diefstal. Een voertuigvolgsysteem wordt gekoppeld aan een startonderbeker of aan een alarmsysteem met hellingshoekdetectie.

Zodra de startonderbreker gesaboteerd wordt of het alarmsysteem geactiveerd wordt maakt het voertuigvolgsysteem automatisch melding hiervan aan de meldkamer. Het goedgekeurd SCM voertuigvolgsysteem dat wij leveren is geschikt voor elk type en merk auto en functioneert zoals een af-fabriek alarm. Het alarm wordt bediend via de originele Volvo sleutel.

Winter Wielen Wisseldagen

Over banden gesproken… wist je dat we twee keer per jaar de Winter Wielen Wisseldagen organiseren? Tijdens deze dagen nodigen we je van harte uit in onze werkplaats om op afspraak met je auto langs te komen in Deurne voor de wissel van je winterbanden. Terwijl jij wacht onder het genot van een hapje en een drankje, zorgen onze monteurs ervoor dat je weer veilig met je Volvo het nieuwe seizoen tegemoet kunt.

Is je Volvo toe aan nieuwe banden? Bij Autobedrijf van Tilburg vind je alle soorten en maten nieuwe banden tegen zeer scherpe prijzen.

Banden opslag

Heb je thuis geen ruimte om je zomer- of winterbanden op te slaan? Dan slaan wij ze graag veilig voor je op in ons bandenhotel. In onze werkplaats bewaren we je banden in de meest ideale omstandigheden, want zo gaan ze het langst mee. Bovendien zijn je banden in ons hotel verzekerd tegen verlies, brand en diefstal. Geen zorgen: dankzij ons professionele systeem krijg je gegarandeerd je eigen bandenset terug en niet die van een ander.

Verhuur

Ga je binnenkort op vakantie? Autobedrijf van Tilburg draagt graag bij aan jouw veilige en comfortabele reis. We bieden je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze verhuur service:

  • Bagageboxen
  • Dakdragers
  • Sneeuwkettingen

Wij staan voor je klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.