fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

RUITREPARATIES

Voor alle auto's uit de regio

Voor ruitreparaties kun je bij Auto van Tilburg terecht. Als Volvo specialist zorgen wij dat de ster of barst in je autoruit snel en deskundig wordt gerepareerd. Wij raden altijd aan om je ruit zo snel mogelijk te laten repareren. Een klein sterretje kan door bijvoorbeeld temperatuurswisselingen zomaar doorscheuren. Dit kan voor onveilige situaties zorgen. Je zicht wordt immers minder en de voorruit draagt niet meer bij aan de stevigheid van je carrosserie. Maak eenvoudig een afspraak door te bellen naar  0493 – 313542 en dan zorgen wij dat je weer veilig de weg op kunt!

Volvo ruitreparatie

De reparatie

Wanneer je ruitschade hebt aan je Volvo kun je terecht bij Auto van Tilburg. Wij zorgen ervoor dat de ruitreparatie snel of als het nodig is direct plaatsvindt. De reparatie vindt uiteraard plaats volgens de strikte Volvo-normen. In onze werkplaats maken wij gebruik van originele Volvo producten en montagetechnieken.

Bij Volvo wordt er maximale aandacht besteed aan de veiligheid van de voor-, achter- en zijruiten. De ruiten maken immers integraal deel uit van de totale auto en elke Volvo-ruit heeft specifieke technische eigenschappen. Moet de ruit van jouw Volvo vervangen worden? Vertrouw dan alleen op een echte Volvo garage om de eigenschappen te behouden.

Maak eenvoudig een afspraak en wij zorgen dat de nodige ruitreparaties snel en vakkundig worden uitgevoerd.

Kom direct in contact met de werkplaats door onderstaand telefoonnummer te bellen of het contactformulier in te vullen. Hopelijk zien we elkaar snel.

 Telefoon: +31 (0)493 – 313542

Maak een afspraak

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.