fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

25% KORTING OP YOUNGTIMER ONDERHOUD

Voor het onderhoud van je Volvo youngtimer ga je natuurlijk naar Auto van Tilburg!

Wanneer jij de trotse eigenaar bent van een Volvo youngtimer, snappen wij als geen ander dat-ie alleen het allerbeste verdient. Daarom word je bij de mooiste werkplaats in Deurne met open armen ontvangen voor het onderhoud van jouw ‘oude’ compagnon! Bovendien hebben wij de perfecte deal: breng je je Volvo bij ons langs, dan krijg je tot 25% korting op het complete onderhoud van jouw youngtimer!

Omdat je Volvo een karakteristiek mechaniek heeft, is de juiste kennis en deskundigheid vereist om de youngtimer in topconditie te houden. Logisch dus dat wij jouw wagen met net zoveel passie en respect behandelen als jij dat doet. We zijn immers niet voor niets dé specialist op het gebied van Volvo. Of je nu komt voor periodieke of tussentijds onderhoud, een kleine reparatie of grote ingreep, wij gaan vol enthousiasme voor je aan de slag zodat je met een goed onderhouden youngtimer van elke kilometer kan genieten!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Meer over youngtimers

Wanneer valt je auto nou eigenlijk onder de categorie youngtimer? Het antwoord is simpel. Zodra jouw Volvo de magische leeftijd van 15 jaar heeft bereik, mag-ie officieel youngtimer worden genoemd. Auto’s vanaf 25 jaar en ouder gaan door het leven als oldtimer. Of je nu gaat voor een C30, V70 of XC90, elke aauwe bak draagt zijn eigen verhaal met zich mee. Bovendien hebben ze al meer ervaring op de weg en zijn daardoor lekker ingereden, ofwel: ze rijden als een zonnetje.

Naast dat youngtimers een nostalgische uitstraling hebben, is het rijden van deze wagens ook nog eens fiscaal voordelig. Dat zit zo. Normaal gesproken is de bijtelling een percentage van de cataloguswaarde van de auto. In het algemeen is dit 22%. Bij youngtimers ligt dat net even anders. Je betaalt dan namelijk 35% bijtelling, maar dan over de dagwaarde van de auto. Bedenk je maar eens hoeveel jouw Volvo vijftien jaar geleden nieuw heeft gekost. Nu kun je deze rijden voor zo’n € 100,- aan bijtelling per maand! Goede deal als je het ons vraagt. Wil je meer informatie over de youngtimer regeling? Je leest het hier.

Het allerbeste voor jouw auto

Ben je, zoals velen, ook besmet met het youngtimer-virus, dan kun je vast beamen dat het vrijwel altijd liefde op het eerste gezicht is tussen jou en je bolide. Het bekende gezegde onder liefhebbers “Een bijna-klassieker koop je niet met je knip, maar met je hart” is dan ook zeer herkenbaar. Wij begrijpen maar al te goed dat je daarom alleen het allerbeste wilt voor jouw Volvo. In onze professionele garage ben je er dan ook verzekerd dat je auto de zorgt krijgt die het verdient.

Bij Auto van Tilburg staan de Volvotechnici klaar voor het complete onderhoud van je youngtimer. Door onze eigen huismerk onderdelen betaal je nooit teveel. Is je portemonnee ook blij mee. Oftewel: voor reparatie, onderhoud, onderdelen én uitstekende service ga je uiteraard naar je favoriete werkplaats in het zuiden. Meer dan genoeg redenen dus om langs te komen!

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.