fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

GARAGE DEURNE - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Zocht je op ‘garage Deurne’? Logisch dat je dan op deze pagina bent gekomen. Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg de onbetwiste specialist in Volvo. En dan hebben we onze dijk van een werkplaats nog niet eens genoemd. In onze garage ligt de focus voornamelijk op Volvo, maar andere merken worden met open armen ontvangen. Zoals je op de foto’s kunt zien houden wij van een nette en schone werkplaats en dit is ook precies wat ons bedrijf weerspiegelt.

Service staat bij dé garage van het zuiden hoog in het vaandel. Dat onze klanten dit ook merken blijkt wel uit onze reviews op Google. Ons motto: de klant komt altijd van rechts. Dit zal ook zeker voor jou en je auto gelden. Breng hem eens langs of kom kijken in onze werkplaats, de koffie staat al klaar!

Uiteraard kun je elk jaar bij ons terecht voor de APK en indien gewenst doen wij ook een grote beurt. Evenals de meeste andere garages helpen wij onze klanten ook met olie verversen, filters vervangen en meer… Het verschil; uiterste zorg voor jou wagen, de goede service en jarenlange ervaring! 

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé garage uit Deurne

Vraag je je af wat Auto van Tilburg voor jou kan betekenen? Het antwoord is vrij simpel, namelijk alles op het gebied van Volvo. Van kleine reparaties en grote klussen tot schadeherstel en ruitreparaties. Wat voor vraag je ook hebt, je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor je. 

Nog niet overtuigd? Neem dan vooral een kijkje op de Over ons pagina. Hier lees je waar we voor staan en wat onze geschiedenis is en kun je kennismaken met ons team. Want onze garagehelden staan voor iedereen klaar, Volvo of niet, en bieden een uitstekende service. Dat is wat onze klanten aan ons bind. 

Met zorg voor jouw Volvo

Als garage in Deurne beheersen wij verschillende disciplines. Wist je bijvoorbeeld dat wij de modernste apparatuur in huis hebben om jouw auto vakkundig 3D uit te lijnen zodat de wielen in een recht spoor lopen? 

Daarnaast kunnen wij je ook helpen bij automaat spoelen; in de volksmond ook wel flushen genoemd. Een absolute aanrader als je de levensduur van je motor wilt verlengen. Dit gebeurt inpandig, in tegenstelling tot andere garages die dit vaak uitbesteden. 

Dan last but not least, glass coating. Hierbij wordt er folie op de ruiten van je auto geplaatst. Dit zorgt niet alleen voor meer privacy, rust en een sportieve uitstraling. Het is namelijk ook nog bevordelijk voor het binnenklimaat van de auto. Je hebt immers zo geen last meer van een brandende zon! 

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.