fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

VOLVO ONDERHOUD

Voor alle auto's uit de regio

Je wilt je Volvo natuurlijk in topconditie houden. De juiste verzorging en regelmatig een onderhoudsbeurt hebben een grote invloed op de conditie van je auto. Als Volvospecialist weten wij als geen ander hoe wij je Volvo in topconditie kunnen houden. Wanneer je je auto bij Auto van Tilburg onderbrengt voor het totaalonderhoud dan ben je verzekerd van hoge kwaliteit onderhoud en originele Volvo onderdelen. Je auto is bij ons in de juiste handen als het gaat om het onderhoud. Wil je meer weten over een onderhoudsbeurt? Vul ons contactformulier in of bel direct om een afspraak te maken. Wij zorgen dat je weer veilig de weg op kunt!

onderhoudsbeurt volvo

De onderhoudsbeurt

Een onderhoudsbeurt is bij auto’s een controle op eventuele gebreken. Dit valt samen met de (preventieve) vervanging van onderdelen en vloeistoffen zoals olie en koelvloeistof.

Om te zorgen dat je altijd veilig blijft rijden heeft je auto eens in de zoveel tijd een onderhoudsbeurt nodig. We maken hierin onderscheidt tussen de grote beurt en de kleine beurt. Voor zowel de grote als de kleine beurt ben je bij Auto van Tilburg aan het juist adres. Wij kunnen hierdoor het totaalonderhoud aan jouw auto onder onze hoede nemen.

Regelmatig onderhoud is essentieel voor jouw eigen veiligheid en voor de veiligheid van andere weggebruikers. Wist je trouwens dat de grote onderhoudsbeurt vaak gecombineerd kan worden met de APK keuring? Plan eenvoudig een onderhoudsbeurt bij ons in. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Kom direct in contact met de werkplaats door onderstaand telefoonnummer te bellen of het contactformulier in te vullen. Hopelijk zien we elkaar snel.

 Telefoon: +31 (0)493 – 313542

Maak een afspraak

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.