fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

APK KEURING

Voor alle auto's uit de regio

Bij Auto van Tilburg zijn we in het bezit van een werkplaats waar je terecht kunt voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) van je auto. Tijdens een APK keuring kijken we of je auto aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet. De keuring is een Europa wettelijke keuring en moet jaarlijks bij je auto worden uitgevoerd. Wij keuren op deze moment opname de technische staat van de auto. Door deze jaarlijkse keuring kunnen wij met onze expertise technisch mankementen in je auto opsporen en verhelpen, zodat je weer met een fijn gevoel de weg op kunt! Vul ons contactformulier in of bel direct om een afspraak te maken. Wij zorgen dat je weer veilig de weg op kunt!

De APK keuring

Wanneer wij een APK keuring uitvoeren aan jouw auto, dan beoordelen wij de auto op de punten: verkeersveiligheid, registratie en milieu.

Voordat je de auto bij ons brengt voor de APK keuring kun je zelf al een aantal zaken nalopen. Zo kun je kijken of de banden nog op spanning staan en er voldoende profiel op zit. Ook kun je de verlichting en uw ruitenwissers controleren. Kijk ook zeker even of er nog voldoende koel- en ruitenwisservloeistof in de auto zit.

Naast dat je bij ons terecht kunt voor de APK keuring van jouw auto, kun je ook bij ons terecht voor de grote en kleine beurt van jouw auto. Op deze manier leveren wij het totaal onderhoud voor je auto. Regelmatig onderhoud aan je auto wordt door alle autofabrikanten geadviseerd. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen.

Kom direct in contact met de werkplaats door onderstaand telefoonnummer te bellen of het contactformulier in te vullen. Hopelijk zien we elkaar snel.

 Telefoon: +31 (0)493 – 313542

Maak een afspraak

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.