fbpx
Aanbod Volvo Occasions Auto van Tilburg

VOLVO DEURNE - AUTO VAN TILBURG

Op-en-top Volvospecialist!

Ben jij op zoek naar een nieuwe auto die écht bij jou past? Breng eens een bezoek aan onze showroom in Deurne en laat je verrassen door onze collectie Volvo’s. Het team van Auto van Tilburg voorziet je graag van persoonlijk advies en helpt je bij het vinden van jouw droomauto. Onze uitmuntende service, vakkundig onderhoud én het vertrouwen in onze garage zijn de redenen waarom ook jij over twintig jaar nog steeds bij ons terug komt. Ervaar het zelf! Bekijk hieronder onze Volvo’s. Wie weet staat er wel één tussen waar je binnenkort onze showroom mee uitrijdt! 

Over Auto van Tilburg

Autobedrijf van Tilburg uit Deurne is al sinds 1974 dé specialist op het gebied van Volvo. Je kunt bij ons terecht voor alles wat met je Volvo te maken heeft. In onze showroom vind je niet alleen de nieuwste modellen, maar ook betrouwbare occasions. Is je wagen toe aan onderhoud? Ook dan staan onze toppers uit de garage voor je klaar. Auto van Tilburg staat bekend om zijn hoogwaarde kwaliteit. We onderscheiden ons van andere garages door eerlijke, maar bovenal volwaardige service. 

Over onze werkplaats

Jouw Volvo verdient natuurlijk alleen maar het allerbeste. Dit is zowel fijn voor je bolide als voor je eigen veiligheid. Je kunt in de mooiste werkplaats van Deurne dan ook altijd terecht bij onze Volvo-technici. Gewapend met de meest geavanceerde apparatuur zorgen zij ervoor dat je nooit voor verrassingen komt te staan. Naast onderhoud, kun je bij ons ook terecht voor verschillende diensten. 

3D uitlijnen

Wist je bijvoorbeeld dat we eenvoudig jouw auto 3D kunnen uitlijnen? We stellen je wielen af in een recht spoor, waardoor je een optimale wegligging hebt. Naast dat dit van belang is voor je veiligheid, heeft het ook invloed op je banden. Een afwijking van een paar millimeter kan namelijk al behoorlijke slijtage aan je wielen veroorzaken. Twijfel je eraan hoe het met je banden is gesteld? Kom gerust eens langs voor een controle! 

Glascoating

Daarnaast is het ook mogelijk om je Volvo bij onze garage te voorzien van glascoating. Er wordt dan speciaal folie op je ruiten geplaatst. Dit folie heeft meerdere voordelen. Zo werkt het inkijk werend, wat fijn is voor je privacy en rust en je creëert er een sportieve uitstraling mee. Glasfolie is ook gunstig voor het binnenklimaat van je auto. Door het folie heb je namelijk geen last meer van een brandende zon. Bovendien verkleurt je interieur niet, aangezien de folie een uv-bestendige werking heeft. 

Winter Wielen Wisseldagen

Auto van Tilburg organiseert twee keer per jaar de Winter Wielen Wisseldagen. We nodigen je tijdens deze dagen graag uit voor de wissel van je winterbanden. Terwijl jij wacht met een hapje en een drankje, zorgen onze monteurs ervoor dat jouw Volvo klaar is voor het nieuwe seizoen. Over banden gesproken… Heb je thuis geen ruimte om je zomer- of winterbanden op te slaan? Je kunt ze ook laten stallen in ons bandenhotel, waar ze verzekerd zijn tegen verlies, brand en diefstal. Met ons professionele systeem krijg jij altijd je eigen bandenset terug en niet die van een ander!

Onze services

Uiteraard gaan we bij Auto van Tilburg nog een stapje verder en hebben we ook een aantal aantrekkelijke services voor je klaarstaan.

Vervangend vervoer

Is jouw Volvo bij ons te gast vanwege onderhoud of reparatie? In dat geval kun je gebruikmaken van vervangend vervoer. De leenauto krijg je met een volle tank mee. Breng je hem weer terug, dan tank je hem weer even af.

Pechhulp

Kies je voor het onderhoud van je Volvo voor ons, dan is je wagen gegarandeerd in goede handen. Helaas kan het toch een keer voorkomen dat je auto niet meer wilt starten, je een lekke band krijgt of je de sleutel per ongeluk in de auto vergeet. In samenwerking met Pechonderwegservice.nl staan we bij dit soort momenten altijd voor je klaar en bieden we 24/7 pechhulp voor onderweg.

Klantenkaart

Er zijn natuurlijk genoeg redenen waarom je voor Auto van Tilburg zou moeten kiezen, maar met onze klantenkaart wordt het nóg aantrekkelijker! Maak je gebruik van deze kaart, dan wordt het onderhoud omgezet in punten. Deze punten kun je inwisselen tegen korting op kosten voor het onderhoud of interessante accessoires. Maar dan zijn we er nog niet! Met on ze klantenkaart kun je namelijk ook sparen voor leuke acties van lokale ondernemers. Zo kun je lekker dineren bij een restaurant in Deurne of je Volvo verwennen met een carwash bij de autowascentrale!

Autobedrijf van Tilburg app

Tot slot vinden we het leuk om je op de hoogte te houden van aanbiedingen, ontwikkelingen en updates van ons aanbod in Volvo’s. Daarom hebben we de Autobedrijf van Tilburg app ontwikkeld. Via deze app kun je ook schade melden en met ons chatten voor al je vragen. Handig toch? Je kunt de app gratis downloaden via de App Store en Play Store.

Autogarage Helmond
Drive mode Volvo
Typerend achterlicht Volvo
autobanden service
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.