ford deurne

Ford kopen in Deurne? Bekijk onze occasions

Verkoop Ford, alleen bij ons in Deurne!

Eerder heb je al kunnen lezen dat Auto van Tilburg, naast Volvo, ook de nieuwe Ford Puma met open armen heeft verwelkomd in de showroom. Oud nieuws, horen we je denken. Maar wist je ook dat wij de enige in Deurne zijn waar je terecht kunt om een Ford te kopen? Nee? Nu je het wel weet; zeg het vooral voort! Uiteraard – en ons kennende  dat kan ook niet anders – wilden we toch nóg iets verder uitbreiden en dus koop je bij ons niet alleen de Ford Puma, maar ook de Ford Focus!

Meer Ford

Ja ja, na de Puma vonden we het hoog tijd om het assortiment verder uit te breiden. Het resultaat: bij Auto van Tilburg kun je nu ook terecht voor de Ford Focus!

De Ford Focus is dé auto voor sportieve burgers (maar voor burgers die graag een sportieve uitstraling willen hebben). Met de ST-line laat Ford maar weer eens zien hoe mooi comfortabel kan zijn. Wat dacht je van de sportieve stoelen, inclusief rode stiksels en het fraaie sportstuur. De Focus heeft niet alleen een mooi interieur, maar biedt ook veel ruimte én het gemak van slimme technologie. Kortom: de Focus is een auto voor de echte liefhebber!

Ford Puma

Natuurlijk verdient de Puma het ook om nog even in de spotlights te staan. Het is immers een fantastische auto. Wie wil nou niet een auto met een gewaagde uitstraling én geavanceerde hybride aandrijving? Bovendien draag je ook nog eens je steentje bij aan het milieu als je kiest voor de Ford Puma. Door de moderne EcoBoost Hybrid benzine motoren heb je een zuinig brandstofverbruik en stoot je minder CO2 uit. Wat ons betreft de ideale win-winsituatie!

Ruime collectie

Lastig om een keuze te maken? Dat snappen wij maar al te goed. Bekijk daarom hieronder op je gemak onze Ford modellen. Toch meer op zoek naar iets anders? Kijk dan vooral naar ons volledige aanbod. Hier vind je een uitgebreide collectie nieuwe Volvo’s en jonge occasions. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom om de mooiste werkplaats van het zuiden (die van ons dus) te bezoeken. De koffie staat al klaar!