fbpx
Aanbod Volvo Occasions Auto van Tilburg

FORD DEURNE - AUTO VAN TILBURG

Hoogstaande kwaliteit en volwaardige service!

Bezoek onze showroom in Deurne en laat je verrassen door onze collectie Fords. We voorzien je graag van persoonlijk advies en helpen je om jouw droomauto te vinden. De uitstekende service, ons vakkundige onderhoud en het vertrouwen in Autobedrijf van Tilburg, zijn redenen waarom ook jíj over twintig jaar nog steeds bij ons terugkomt. Zie hieronder alvast een voorproefje van waar je wellicht binnenkort onze showroom mee uitrijdt!

Over Auto van Tilburg

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Niet zo gek dus dat je bij ons terecht kunt voor een totaalpakket op het gebied van Volvo. In onze showroom vind je de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Is jouw auto toe aan onderhoud? Ook dan staan onze garagehelden voor je klaar. Tegenwoordig kun je bij Auto van Tilburg, als enige in Deurne, ook terecht voor Ford occasions. De garage staat bekend om onze hoogstaande kwaliteit. We onderscheiden ons door eerlijke en bovenal volwaardige service.

Over onze werkplaats

Jouw auto verdient alleen het allerbeste. Dit is niet alleen fijn voor de auto, maar ook voor je eigen veiligheid. Onze technici staan dan ook altijd voor je klaar vanuit de mooiste werkplaats van Deurne! Gewapend met de meest geavanceerde apparatuur zorgen zij ervoor dat jij nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. Naast onderhoud aan je Ford, kun je bij Auto van Tilburg ook terecht voor verschillende diensten.

3D uitlijnen

We hebben bijvoorbeeld de juiste apparatuur in huis om jouw auto vakkundig 3D uit te lijnen. Je wielen worden in een recht spoor afgesteld, waardoor je een optimale wegligging hebt. Dit is belangrijk voor je veiligheid, maar ook voor het rendement van je banden. Wist je namelijk dat een afwijking van al een paar millimeter behoorlijke slijtage aan je banden kan veroorzaken? Ook in dit geval geldt: voorkomen is beter dan genezen. Benieuwd hoe het met je banden gesteld is? Kom gerust eens langs voor controle! 

Glascoating

Ook is het bij onze garage mogelijk om je Ford te voorzien van glascoating. Het plaatsen van folie op je ruiten heeft meerdere voordelen. Het werkt inkijk werend, wat wel zo fijn is voor je privacy en rust, maar je creëert hiermee ook gelijk een sportieve uitstraling. Het is ook nog eens bevordelijk voor het binnenklimaat van je auto. Je hebt namelijk geen last meer van een brandende zon. Bovendien ga je met glascoating verkleuring van je interieur tegen, aangezien het folie een uv-bestendige werking heeft. 

Winter Wielen Wisseldagen

Bij Auto van Tilburg wordt twee keer per jaar de Winter Wielen Wisseldagen georganiseerd. Tijdens deze dagen nodigen we je van harte uit voor de wissel van je winterbanden. Terwijl jij geniet van een hapje en een drankje, gaan onze monteurs voor je aan de slag en zorgen ze dat je weer veilig met je Ford het nieuwe seizoen tegemoet kunt. Nu we het er toch over hebben… Thuis geen ruimte om je zomer- of winterbanden op te bergen? Jouw banden zijn ook van harte welkom in ons bandenhotel! Je banden zijn bij ons verzekerd tegen verlies, brand en diefstal. En maak je geen zorgen: met behulp van ons professionele systeem krijg jij gegarandeerd je eigen bandenset terug en niet die van een ander!

Onze services

Naast onze bovengenoemde diensten, staat Auto van Tilburg ook voor je klaar met een aantal aantrekkelijke services.

Vervangend vervoer

Staat jouw Ford bij ons vanwege onderhoud of reparatie? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van vervangend vervoer. De auto krijg je mee met een volle tank en breng je hem weer terug, dan tank je hem af.

Pechhulp

Kom je met je auto bij ons langs, dan is hij gegarandeerd in goede handen. Toch kan het onverhoopt voorkomen dat je auto niet meer wilt starten, je een lekke band krijgt of dat je de sleutel in de auto vergeet. In samenwerking met Pechonderwegservice.nl staan we in dit soort situaties altijd voor je klaar en bieden we je 24/7 pechhulp voor onderweg.

Klantenkaart

Met onze klantenkaart wordt het nog aantrekkelijker om voor ons te kiezen. Bij gebruik van onze kaart, wordt het uitgevoerde onderhoud omgezet in punten. Deze punten kun je vervolgens weer inwisselen tegen korting op onderhoudskosten of interessante accessoires. Daar houdt het niet mee op! Met de klantenkaart kun je ook sparen voor leuke acties van lokale ondernemers. Wat dacht je bijvoorbeeld van een etentje bij een restaurant in Deurne of een carwash tegoed bij de autowascentrale?

Autobedrijf van Tilburg app

Tot slot houden we je graag op de hoogte van interessante aanbiedingen, actuele ontwikkelingen en updates van ons aanbod Fords. Daarom hebben we de Autobedrijf van Tilburg app ontwikkeld. Via deze app kun je bijvoorbeeld ook schade melden en door onze chatfunctie kunnen we je altijd snel te woord staan. Je download de app gratis via de App Store en Play Store.

Autogarage Helmond
Drive mode Volvo
Typerend achterlicht Volvo
autobanden service
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.