fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

VOLVO OCCASION KOPEN - AUTO VAN TILBURG

Bezoek onze showroom in Deurne

Zoek jij een auto die écht bij jou past? En ben je er al helemaal uit welke het moet worden? Bij Auto van Tilburg kun je voordelig jouw Volvo occasion kopen! Kom eens langs in onze showroom in Deurne en laat je verrassen door onze ruime collectie Volvo’s. Wij staan voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en we helpen je dan ook graag met het vinden van jouw droomauto. Ons team biedt niet alleen uitmuntende service, maar ook vakkundig onderhoud wanneer je auto dat nodig heeft. Reden genoeg dus waarom ook jij over twintig jaar nog steeds bij ons terug komt. Bekijk hieronder onze Volvo’s en wie weet staat die van jou er wel tussen! Direct een afspraak plannen? Dat kan door te bellen naar 0493 – 313542!

Autogarage Helmond
Met zorg voor jouw auto

Al sinds 1974 mogen we onszelf bij Auto van Tilburg de onbetwiste specialist in Volvo noemen. Hoewel wij ons voornamelijk richten op Volvo, vind je in onze showroom ook andere modellen zoals Ford, Opel en Volkswagen. Kom dus vooral bij ons langs, ook als je geen Volvo-fanaat bent!

Naast de nieuwste modellen en betrouwbare occasions, kun je bij ons ook terecht voor onderhoud aan je auto. En wij begrijpen natuurlijk als geen ander dat je alleen het allerbeste voor je auto wilt. Onze garagehelden beheersen dan ook verschillende disciplines, zodat ze je optimaal van dienst kunnen zijn. Bovendien beschikt onze werkplaats over die meest geavanceerde apparatuur om ervoor te zorgen dat jij onderweg niet voor verrassingen komt te staan.

Zo is ons team gespecialiseerd in het 3D uitlijnen van jouw auto. Dit wil zeggen dat de wielen worden afgesteld en weer in een recht spoor lopen. 3D uitlijnen is niet alleen prettig voor je eigen veiligheid, maar ook voor het rendement van je banden. Wist je namelijk dat een afwijking van slechts enkele millimeters als onvoorstelbaar veel slijtage kan aanrichten? Ben je niet zeker over hoe het met de uitlijning van je auto is gesteld? Laat jet dan door ons controleren. Vervolgens kun je weer veilig op weg én profiteer je direct van een optimale wegligging.

Daarnaast kun je bij ons je automaatbak laten spoelen. Dit wordt ook wel flushen genoemd. Hierdoor worden klachten aan je versnellingsbak voorkomen. Daarbij is het een echte aanrader om de levensduur van je motor te verlengen. Waar dit bij andere garages vaak buitenhuis wordt gedaan, doen wij het flushen in onze eigen werkplaats.

Verder kunnen wij je auto voorzien van glascoating. Er wordt dan speciaal glasfolie op je ruiten geplaatst. Met glascoating profiteer je van diverse voordelen. Het is onder meer prettig voor je privacy en rust, omdat het glasfolie inkijk werend werkt. Daarnaast creëer je hiermee een sportieve uitstraling voor je auto. Glascoating is ook gunstig voor het binnenklimaat van de auto. Je hebt namelijk geen last meer van de brandende zon, waardoor de temperatuur ook niet zo hoog oploopt. Bovendien heeft deze folie een UV-bestendige werking, met als gevolg dat je interieur minder snel verkleurt en je er dus éxtra lang van kunt genieten. Wel zo fijn.

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.