fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

VOLVO OCCASION KOPEN - AUTO VAN TILBURG

Volvo kopen in onze showroom in Deurne

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) Volvo? Bij Auto van Tilburg kun je eenvoudig de Volvo kopen die perfect bij je past! Breng een bezoekje aan onze showroom in Deurne en laat je verrassen door onze nieuwe modellen en jonge occasions. Ons team staat graag voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies om zo jouw droomauto te vinden. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor uitmuntende service, maar ook voor (preventief) onderhoud. Genoeg redenen dus waarom ook jij over twintig jaar nog steeds bij ons terugkomt. Bekijk hieronder onze verschillende modellen. Meteen een afspraak plannen? Dat kan door te bellen naar 0493 – 313542!

Autogarage Helmond
Met zorg voor jouw Volvo

Bij Auto van Tilburg mogen we onszelf al sinds 1974 op-en-top Volvospecialist noemen. Maar laat je hierdoor vooral niet afschrikken! Naast Volvo kun je in onze showroom ook terecht voor andere modellen, waaronder Ford, Opel en Volkswagen. Kom dus vooral eens op bezoek, ook als je geen Volvo wil kopen maar een ander model.

Wij bieden niet alleen de nieuwste modellen en betrouwbare occasions, maar ook onderhoud aan je auto. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat je alleen het beste van het beste voor je Volvo wilt. Logisch dus dat onze garagehelden jarenlang ervaring hebben in diverse disciplines. Zo kunnen ze je optimaal van dienst zijn. Daarnaast maken we in onze werkplaats enkel en allen gebruike van de meest geavanceerde apparatuur om ervoor te zorgen dat je onderweg niet voor verrassingen komt te staan.

3D uitlijnen

Het team is onder meer gespecialiseerd in 3D uitlijnen. Hierbij worden je wielen afgesteld zodat ze weer in een exact recht spoor lopen. Dit is niet alleen belangrijk voor je eigen veiligheid, maar ook voor het rendement van je banden. Een minimale afwijking van slechts enkele centimeters kan al behoorlijke slijtage aanrichten. Weet je niet zeker of je wielen in een recht spoor lopen? Dan kun je uiteraard langskomen voor een controle. Vervolgens kun je weer veilig op weg én profiteer je direct van een optimale wegligging.

Flushen

Daarnaast kun je bij ons je automaatbak laten spoelen. Dit wordt ook wel flushen genoemd. Hierdoor worden klachten aan je versnellingsbak voorkomen. Daarbij is het een echte aanrader om de levensduur van je motor te verlengen. Waar dit bij andere garages vaak buitenhuis wordt gedaan, doen wij het flushen in onze eigen werkplaats.

Glascoating

Ook is het mogelijk om bij Auto van Tilburg glascoating op je ramen te laten plaatsen. Deze speciale glasfolie heeft diverse voordelen. Zo is het niet alleen prettig voor je privacy en rust – mensen kunnen immers niet meer zomaar naar binnen kijken – maar geeft het je auto ook een sportieve uitstraling. Ook is het gunstig voor het binnenklimaat van je auto. De folie zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van de brandende zon op warme zomerdagen en de temperatuur dus ook niet zo hoog oploopt. Tot slot heeft de folie een UV-bestendige werking. Op deze manier verkleurt je interieur minder snel en kun je er dus extra lang van genieten! Wel zo fijn.

Wij staan voor u klaar

Een Volvo kopen? Dat doen je natuurlijk bij Auto van Tilburg. Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.