fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

AUTO DEURNE - AUTO VAN TILBURG

Bezoek onze showroom in Deurne

Ben jij op zoek naar een auto in Deurne die écht bij je past? Bij Auto van Tilburg ben je aan het juiste adres voor zowel nieuwe modellen als betrouwbare occasions! Breng eens een bezoekje aan onze showroom in Deurne en laat je verrassen door ons ruime aanbod. Wij staan voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en helpen je graag met het vinden van de perfecte auto voor jou. Bovendien bieden we bij Auto van Tilburg niet alleen uitmuntende service, maar kun je ook bij ons terecht voor vakkundig onderhoud. Genoeg redenen dus om voor Auto van Tilburg te kiezen. Bekijk hieronder de parels uit onze collectie. Heb je gevonden wat je zocht? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0493 – 313542!

Met zorg voor jouw auto

Al sinds 1974 is mag Autobedrijf van Tilburg zich op-en-top Volvospecialist noemen. Hoewel we ons vooral richten op Volvo, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor modellen zoals als Ford, Volkswagen en Opel. Ook als je niet op zoek bent naar een Volvo kun je dus bij ons terecht!

Je vind in onze showroom niet alleen de nieuwste modellen, maar ook betrouwbare occasions. Bovendien kun je in onze werkplaats ook terecht voor (preventief) onderhoud aan je auto. Bij Auto van Tilburg snappen we als geen ander dat jij allerbeste wilt voor je auto. Onze technici beheersen daarom diverse disciplines. Zo kunnen zij jou altijd optimaal van dienst zijn. In onze garage wordt enkel gebruik gemaakt van de meest geavanceerde apparatuur. We zorgen er op deze manier voor dat jij onderweg niet voor verrassingen komt staan.

3D uitlijnen

Onze garagehelden zijn onder andere gespecialiseerd in het 3D uitlijnen van auto’s. Bij 3D uitlijnen worden de wielen zo afgesteld dat ze weer in een recht spoor lopen. Dit is niet alleen belangrijk voor je eigen veiligheid, maar is ook goed voor het rendement van je banden. Een afwijking van slechts enkele millimeters kan al aardig wat slijtage veroorzaken. Voorkomen is beter dan genezen, daarom controleren we in onze garage graag de uitlijning van jouw wielen. Zo kun jij weer veilig de weg op en profiteer je direct van een optimale wegligging.

Flushen

Rijd jij in een automaat? Dan is het van belang om eens in de zoveel tijd te flushen. Dit is het spoelen van de automaatbak. Hiermee voorkom je ongemakken aan de versnellingsbak en verleng je bovendien de levensduur van je motor. Wel zo prettig. Bij Auto van Tilburg doen we het fluksen in onze eigen werkplaats, in tegenstelling tot andere garages die het flushen vaak uitbesteden.

Glascoating

Wil je jouw auto voorzien van glascoating? Ook, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wanneer je kiest voor glascoating, worden de ruiten van de auto voorzien van een speciale folie. Glascoating kent vele voordelen. Zo is het onder meer fijn voor je privacy, doordat de folie inkijk werend werkt. Ook geeft het de auto een sportieve uitstraling. Verder is glascoating gunstig voor het binnenklimaat van de auto. Door de folie heb je namelijk geen last meer van de brandende zon, waardoor de temperatuur in de auto niet meer zo hoog zal oplopen. Tevens werkt het UV-bestendig. Hierdoor zal het interieur minder snel verkleuren. Wel zo fijn, dan kun jij er extra lang van genieten.

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.