fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

VOLVO WERKPLAATS - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Ben jij op zoek naar een werkplaats om je Volvo langs te brengen? Logisch dat je op deze pagina terecht bent gekomen! Autobedrijf van Tilburg is al sinds 1974 specialist in Volvo, inclusief een dijk van een werkplaats. Ondanks dat we ook graag aan andere auto’s sleutelen, richten we ons hoofdzakelijk op Volvo.

Bij dé autogarage uit het zuiden is service één van de belangrijkste uitgangspunten en dat is ook precies wat onze klanten merken, kijk maar naar onze Google-reviews! De klant komt van rechts en dat is niet voor niets ons motto. Je kunt jouw Volvo daarom met een gerust hart in onze werkplaats achterlaten. Zelf ervaren? Kom een langs, de koffie staat al klaar!

Bij ons kun je onder meer terecht voor de jaarlijkse APK, maar uiteraard helpen wij onze klanten ook met olie verversen, filters vervangen en meer… Het verschil met andere garages; de beste zorg voor jouw Volvo, goede service en jarenlange ervaring!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé Volvo werkplaats uit Deurne

Mocht je je afvragen wat Auto van Tilburg precies voor jou kan betekenen, het antwoord is simpel: wij doen alles op het gebied van Volvo. Van kleine en grote reparaties tot schadeherstel en vervanging van je ruiten. Wat je vraag ook is, wij denken met je mee. Want je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor je.

Nog niet overtuigd? Dan heb je vast nog niet onze Over ons pagina gelezen. Lees hier over onze geschiedenis, waar wij voor staan én maak kennis met het team. Onze garagehelden staan namelijk voor iedereen klaar en bieden uitmuntende service. En dat is precies wat klanten aan ons bindt. 

Met zorg voor jouw Volvo

Jouw Volvo verdient alleen het allerbeste, om nog niet te spreken over je eigen veiligheid. Daarom staan onze Volvo technici altijd klaar om je te helpen. We beschikken in onze werkplaats dan ook over verschillende disciplines. Wist je bijvoorbeeld dat wij de modernste apparatuur hebben om jouw Volvo 3D uit te lijnen? Hierdoor lopen je wielen weer in een recht spoor, wat wel zo fijn is voor een optimale wegligging en je veiligheid.

Daarnaast helpen we je ook bij automaat spoelen; in de volksmond ook wel flushen genoemd. Absoluut een aanrader voor de levensduur van je motor. In tegenstelling tot andere garages die dit vaak uitbesteden, gebeurt dit bij ons in onze eigen werkplaats.

Tot slot kunnen we je Volvo ook voorzien van glass coating. Dit wil zeggen dat er glasfolie op je ruiten wordt geplaatst. Naast dat dit prettig is voor je privacy, geeft het ook rust aan je ogen én creëer je hiermee een sportieve uitstraling. Bovendien is het ook nog een bevordelijk voor het binnenklimaat van je auto, aangezien je geen last meer hebt van een brandende zon. Handig toch!

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.