fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

VOLVO OCCASIONS - AUTO VAN TILBURG

Bezoek onze showroom in Deurne

Woon jij in Venray en ben je op zoek naar een Volvo occasion? Auto van Tilburg is sinds 1974 specialist in Volvo. In onze uitblinkende showroom in Deurne staan de mooiste Volvo occasions. Kom gerust eens langs bij ons in Deurne en laat je verrassen. Het team van Auto van Tilburg staat je graag bij, met het kiezen van jouw droomauto.  Naast excellente service bieden wij ook vakkundig onderhoud. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe occasion ook de beste zorg krijgt. Genoeg redenen waarom ook jij over twintig jaar nog steeds trouwe klant bent bij Auto van Tilburg. Hieronder vind je ons aanbod aan Volvo’s. Neem een kijkje, wie weet staat jouw droomauto er wel tussen! Wil je direct een afspraak maken? Dan kun je direct een afspraak maken door te bellen naar 0493 – 31354.

volvo occasions venray
Met zorg voor jouw auto

Auto van Tilburg focust zich vooral op Volvo, maar je kunt bij ons niet alleen terecht voor Volvo occasions. In onze showroom hebben we ook andere modellen beschikbaar. Denk aan Opel, Ford en Volkswagen. Dus ook als je geen Volvo-fanaat bent, ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij Auto van Tilburg ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar de betrouwbaarste occasions en de nieuwste modellen. Als auto-expert begrijpen wij als geen ander dat je alleen het beste wilt voor jouw auto. Daarom kun je bij ons ook terecht voor onderhoud. Onze garagehelden staan dag in dag uit klaar in onze werkplaats om jouw auto weer tip top in orde te maken.

De afgelopen jaren heeft Auto van Tilburg zijn diensten flink kunnen uitbreiden. Zo kun je tegenwoordig bij ons terecht voor het 3D uitlijnen van je autobanden. Wij maken gebruik van speciale apparatuur om jouw banden op de millimeter af goed te stellen. Dit heeft veel invloed op de levensduur van je banden maar ook op jouw eigen veiligheid. Ben jij er niet zeker van of jouw banden goed zijn uitgelijnd? Laat het door ons controleren en voor je het weet kun jij weer profiteren van een optimale wegligging!

Ons team is niet alleen gespecialiseerd in 3D uitlijning, maar ook in flushen. Hierbij wordt je automaatbak grondig gespoeld. Dit kan niet alleen klachten aan je versnellingsbak voorkomen, maar het kan ook de levensduur van je motor verlengen. Bij de meeste garages wordt deze taak uitbesteed, maar Auto van Tilburg voert dit uit in eigen werkplaats.

Een andere discipline die Auto van Tilburg jou kan bieden is glascoating. Speciaal glasfolie wordt dan op de ruiten van de auto geplaatst. Door glascoating  te laten plaatsen, profiteer je van diverse voordelen. Een van de voordelen is dat het folie inkijk werend werkt. Dit is prettig voor je privacy en rust. Ook geeft het een sportieve uitstraling aan je auto. Glascoating is ook gunstig voor het binnenklimaat van de auto. Hierdoor heb je immers geen last meer van de brandende zon en dit zorgt ervoor dat de temperatuur minder hoog oploopt. Ten slotte heeft glascoating een UV-bestendige werking, daardoor zal het interieur van de auto minder snel verkleuren. Wel zo prettig.

Wij staan voor je klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Wij beschikken over de nieuwste modellen en de meest betrouwbare occasions. Je kunt bij ons ook terecht voor het onderhoud aan je Volvo.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.