fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

VOLVO TWEEDEHANDS KOPEN - AUTO VAN TILBURG

Bezoek onze showroom in Deurne

Ben jij op zoek naar een auto die echt bij jou past? En ben je er al helemaal van overtuigd welke het moet worden? Een tweedehands Volvo koop je voordelig bij Auto van Tilburg! Laat je verrassen door ons brede assortiment en kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Deurne. Ons team staat voor je klaar om je te helpen met het vinden van jouw droomauto en je te voorzien van persoonlijk advies. Naast dat wij uitmuntende service bieden, kun je ook bij ons terecht voor vakkundig onderhoud. Genoeg redenen dus waarom ook jij over twintig jaar nog steeds trouwe klant bent bij ons. Bekijk hieronder onze tweedehands Volvo’s en misschien staat jouw droomauto er wel tussen! Wil je direct een afspraak maken? Bel dan naar 0493 – 313542!

Autogarage Helmond
Met zorg voor jouw auto

We mogen onszelf bij Auto van Tilburg al sinds 1974 de onbetwiste specialist in Volvo noemen. Hoewel wij voornamelijk gericht zijn op Volvo, kun je ook bij ons terecht voor andere modellen zoals Opel, Ford en Volkswagen. Je bent bij ons dus ook aan het juiste adres als je geen Volvo-fanaat bent!

Naast betrouwbare tweedehandsauto’s en de nieuwste modellen, bieden wij ook onderhoud aan. We begrijpen dat je natuurlijk alleen het beste wilt voor je auto. De garagehelden van Auto van Tilburg beheersen dan ook diverse disciplines. Zo kunnen zij jou uiterst van dienst zijn. Daarbij beschikt onze werkplaats over geavanceerde apparatuur. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat jij onderweg niet voor verrassingen komt te staan.

Ons team is onder andere gespecialiseerd in het 3D uitlijnen van auto’s. Hierbij worden de wielen afgesteld zodat ze weer in een rechte lijn lopen. Het 3D uitlijnen van je auto is niet alleen fijn voor je eigen veiligheid, maar biedt ook voordelen voor het rendement van je banden. Een afwijking van enkele millimeters kan al zeer veel slijtage aanrichten. Weet je niet zeker hoe het met de uitlijning van jouw auto is gesteld? Laat het dan door ons checken. Je kunt hierna weer veilig de weg op en profiteert gelijk van een optimale wegligging.

Ook kun je bij ons je auto laten flushen. Dit is het spoelen van je versnellingsbak. Een voordeel hiervan is dat het klachten aan je versnellingsbak voorkomt. Daarnaast verlengt het ook nog eens de levensduur van je motor. Waar het flushen bij andere garages buiten de deur plaats vindt, doen wij dit in onze eigen werkplaats.

Onze garagehelden kunnen jouw auto tevens voorzien van een glascoating. Dit houdt in dat er een speciale folie op de ruiten wordt geplaatst. Het plaatsen van een glascoating kent verschillende voordelen. Het is onder meer fijn voor je rust en privacy, aangezien het glasfolie een inkijk werende werking heeft. Daarnaast draagt het bij aan een sportieve uitstraling voor je auto. Glascoating zorgt er bovendien ook voor dat je geen last meer hebt van de brandende zon. Dit is gunstig voor het binnenklimaat van de auto. De folie die wordt geplaatst heeft een UV-bestendige werking, wat ervoor zorgt dat het interieur van de auto minder snel verkleurt. Wel zo prettig.

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo (tweedehands). Je kunt bij ons terecht voor betrouwbare occasions en de nieuwste modellen. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.