fbpx

VOLVO SPECIALIST- AUTO VAN TILBURG

Dé Volvo specialist in Deurne

Auto van Tilburg is dé Volvo specialist die je zoekt. Wij hebben in onze showroom in Deurne een ruime collectie aan nieuwe Volvo’s. Breng een bezoekje aan onze showroom en ons team staat met veel plezier klaar om je te voorzien van persoonlijke advies. Naast onze uitblinkende service, bieden we ook vakkundig onderhoud wanneer jouw auto daar aan toe is. In onze garage werkt een top team elke dag met goed apparatuur en vaste normen en waarden, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Heb je interesse in een van onze diensten of benieuwd naar welke modellen we nu tot onze beschikking hebben? Plan direct een afspraak door te bellen naar  0493 – 313542!

Autogarage Helmond
Zorg voor jouw auto

Auto van Tilburg is al sinds 1974 een op-en-top Volvo specialist. Hoewel onze grage zich voornamelijk richt op Volvo, kun je ook in onze showroom terecht voor modellen als Opel, Volkswagen of Ford. Kom daarom vooral langs in Deurne als je op zoek bent naar een nieuwe en vertouwbare occesion.

Naast onze showroom kun je ook terecht bij ons voor onderhoud aan je auto. Wij snappen als geen ander dat je het beste wilt voor je Volvo. Daarom hebben wij een top team staan in onze garage die dag in en uit met plezier uw auto gebruiksklaar maken. Wij gebruiken daarvoor goede materialen zodat uw langer plezier heeft van je onderhoudsbeurt. 

Ons team is ook gespecialiseerd in het 3D uitlijnen van je auto. Daarbij stellen we jouw banden strak af zodat ze in een recht spoort lopen. Daarmee voorkom je snelle slijtage aan je banden en heb je veel meer grip op het wegdek waardoor je meer veiligheid voor jezelf en anderen creëert. 

Je auto voorzien van glascoating? Auto van Tilburg kan dat voor je regelen. Glascoating zorgt voor een extra beschermlaag op je ruiten. Het is een speciaal folie, wat gunstig is voor je privacy en rust aangezien het raamfolie inkijk werend is. De folie heeft een aantal fijne voordelen. Zo heeft de folie een UV-bestendige werking, waardoor je interieur minder snel verkleurt. Ook zorgt de folie ervoor dat de temperatuur niet zo hoog oploopt in je auto.

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar. Het team staat voor je klaar om je het beste advies te geven of onderhoud te bieden.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.