fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

ONDERHOUD VOLVO - AUTO VAN TILBURG

Eens in de zoveel tijd is het weer zover, je Volvo is toe aan wat onderhoud. Maar waar breng je hem dan heen? Naar ons natuurlijk! Auto van Tilburg is al sinds 1974 specialist in Volvo. We weten allemaal, een beetje Volvo liefhebber gaat voor onderhoud natuurlijk naar een Volvo-dealer.

Bij dé werkplaats van het zuiden hechten we enorm veel waarde aan service. Het is dan ook één van de speerpunten waar Auto van Tilburg om bekend staat. Ons motto is niet voor niets: de klant komt altijd van rechts. Dat we het serieus menen merken onze klanten, kijk maar naar onze mooie Google-reviews. Deze service is natuurlijk ook uiterst belangrijk voor jouw Volvo. Breng hem eens langs of kom kijken in onze werkplaats, de koffie staat al klaar!

Bij ons kun je uiteraard terecht voor de jaarlijkse APK en indien nodig doen wij ook een grote beurt. Daarnaast helpen wij onze klanten ook met ander onderhoud aan hun Volvo, zoals olie verversen, filters vervangen en nog veel meer. Het verschil met andere garages? Uiterste zorg voor je auto, goede service en jarenlange ervaring!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond

Mocht je je afvragen wat Auto van Tilburg voor jou kan betekenen, het antwoord is heel simpel: alles op het gebied van Volvo. Van kleine reparaties en grote klussen tot schadeherstel en vervanging van je ruit. Welke vraag je ook hebt, stel hem vooral! Want je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor je regelen.

Nog niet overtuigd? Dan heb je overduidelijk de Over ons pagina nog niet gezien. Hier vind je onze geschiedenis, waar wij voor staan en leer je ons fantastische team kennen. Onze garagehelden staan namelijk voor iedereen klaar en bieden uitstekende service. 

In onze werkplaats beheersen we verschillende disciplines om optimaal onderhoud te kunnen plegen aan jouw Volvo. Zo hebben wij de modernste apparatuur in huis om jouw auto 3D uit te lijnen. Hierbij zorgen we ervoor dat je wielen weer in een recht spoor lopen. Wel zo fijn voor je veiligheid.

Dat is nog lang niet alles. Wij helpen je namelijk ook graag bij automaat spoelen. Dit wordt ook wel flushen genoemd. Beslist een aanrader om de levensduur van je motor te verlengen. In tegenstelling tot andere garages die dit vaak uitbesteden, gebeurt dit bij ons in onze eigen werkplaats.

Ook is het mogelijk om bij ons je Volvo te voorzien van folie, of wel glass coating. Dit heeft verschillende voordelen. Het geeft bijvoorbeeld meer privacy, rust aan je ogen én jouw Volvo krijgt een sportieve uitstraling. Bovendien is het bevordelijk voor het binnenklimaat van de auto. Je hebt zo namelijk geen last meer van de brandende zon. Handig toch!

Je Volvo langs een garage brengen voor onderhoud? Dat doe je natuurlijk bij Auto van Tilburg. Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions en ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.