fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

VOLVO OCCASIONS - AUTO VAN TILBURG

Bezoek onze showroom in Deurne

Ben jij op zoek naar een Volvo occasion die écht bij jou past? Bij Auto van Tilburg kun je voordelig Volvo occasions kopen! Neem eens een kijkje in onze showroom in Deurne en laat je verrassen door ons ruime assortiment. Ons team staat klaar voor persoonlijk advies en helpt je graag met het vinden van de perfecte auto voor jou! Wij bieden niet alleen excellente service, maar ook vakkundig onderhoud. Genoeg redenen dus waarom ook jij over twintig jaar nog steeds een trouwe klant bent. Neem hieronder een kijkje bij onze Volvo’s en misschien staat jouw droomauto er wel tussen! Wil je direct een afspraak maken? Bel dan naar 0493 – 313542!

Autogarage Helmond
Met zorg voor jouw auto

Bij Auto van Tilburg mogen we onszelf al sinds 1974 dé specialist in Volvo noemen. Ondanks dat wij ons vooral focussen op Volvo (occasions), kun je bij ons ook terecht voor andere modellen zoals Opel, Ford en Volkswagen. Bij ons ben je dus ook aan het juiste adres als je geen Volvo-fanaat bent!

Bij ons kun je natuurlijk terecht voor betrouwbare occasions en de nieuwste modellen, maar ook voor onderhoud aan je auto in onze werkplaats. Wij begrijpen als geen ander dat je het allerbeste voor je auto wilt. Onze garagehelden bezitten dan ook diverse disciplines, hierdoor kunnen zij je uitstekend van dienst zijn. Bovendien hebben wij de meest geavanceerde apparatuur in huis om ervoor te zorgen dat jij onderweg niet voor verrassingen komt te staan.

Ons team is onder andere gespecialiseerd in het 3D uitlijnen van auto’s. Dit houdt in dat de wielen worden afgesteld en weer in een rechte lijn lopen. 3D uitlijnen is niet alleen fijn voor je eigen veiligheid, maar ook voor het rendement van je banden. Een afwijking van enkele millimeters kan al zeer veel slijtage aanrichten. Weet je niet zeker hoe het met de uitlijning van je auto gesteld is? Laat het door ons controleren. Daarna kun je weer veilig de weg op en profiteer je gelijk van een optimale wegligging.

Tevens kun je bij ons terecht voor flushen. Dit is het spoelen van je automaatbak en zorgt ervoor dat klachten aan je versnellingsbak worden voorkomen. Bovendien is het een aanrader om zo de levensduur van je motor te verlengen. Bij andere garages wordt dit vaak buitenshuis gedaan. Wij doen het flushen in onze eigen werkplaats.

Daarbij kunnen wij je auto voorzien van een glascoating. Speciaal glasfolie wordt dan op de ruiten van de auto geplaatst. Door glascoating  te laten plaatsen, profiteer je van diverse voordelen. Een van de voordelen is dat het folie inkijk werend werkt. Dit is prettig voor je privacy en rust. Daarnaast geeft het een sportieve uitstraling aan je auto. Glascoating is ook gunstig voor het binnenklimaat van de auto. Hierdoor heb je immers geen last meer van de brandende zon en dit zorgt ervoor dat de temperatuur minder hoog oploopt. Tevens heeft deze folie een UV-bestendige werking, waardoor zal het interieur van de auto minder snel verkleuren. Wel zo prettig.

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.