fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

VOLVO OCCASIONS - AUTO VAN TILBURG

Bezoek onze showroom in Deurne

Woon jij in Eindhoven en ben je op zoek naar een Volvo occasion? Auto van Tilburg heeft een uitblinkende showroom met een groot aanbod aan Volvo’s. Kom vooral eens langs bij ons in Deurne en laat je verrassen. Ons team verwelkomt je graag en staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Wij bieden niet alleen excellente service, maar ook vakkundig onderhoud. Zo is jouw nieuwe Volvo occasion in goed handen. Genoeg redenen waarom ook jij over twintig jaar nog steeds trouwe klant bent bij Auto van Tilburg. Hieronder vindt je ons aanbod aan Volvo’s. Neem een kijkje, wie weet staat jouw droomauto er wel tussen! Wil je direct een afspraak maken? Bel dan naar 0493 – 313542!

Autogarage Helmond
Met zorg voor jouw auto

Auto van Tilburg kan zichzelf al sinds 1974 dé specialist in Volvo noemen. Wij focussen vooral op Volvo (occasions), maar je kunt bij ons ook terecht voor andere modellen. Denk aan Opel, Ford en Volkswagen. Dus ook als je geen Volvo-fanaat bent, ben je bij ons aan het juiste adres.

Auto van Tilburg is in het bezit van de betrouwbaarste occasions en de nieuwste modellen, maar je kunt bij ons ook terecht voor onderhoud aan je Volvo. Wij begrijpen als auto liefhebbers als geen ander, dat jij alleen het beste wilt voor je auto. Daarom staan onze garagehelden klaar in onze werkplaats om jouw auto te voorzien van de beste zorg. Daarnaast hebben we geavanceerd apparatuur in huis om ervoor te zorgen dat jij onbezorgd de weg op kan.

Wij houden niet van stilzitten en we hebben daarom de afgelopen jaren onze disciplines flink kunnen uitbreiden. Zo kun je bij ons terecht voor het 3D uitlijnen van je autobanden. Ons team maakt dan gebruik van speciaal apparatuur om jouw banden op de millimeter af, recht te zetten. Dit is niet alleen voordelig voor jouw veiligheid, maar ook voor de levensduur van je autobanden. Als je banden verkeerd zijn afgesteld, kan dat behoorlijk veel schade aanrichten. Zijn jouw banden goed uitgelijnd? Laat het door ons controleren. Daarna kun je weer veilig de weg op en profiteer je gelijk van een optimale wegligging.

Naast het uitlijnen van je banden, kun je bij ons ook terecht voor flushen. Hierbij wordt je automaatbak grondig gespoeld. Dit kan klachten aan je versnellingsbak voorkomen. Daarnaast is het een aanrader om de levensduur van je motor te verlengen. Bij andere garages wordt dit vaak uitbesteed. Wij flushen echter gewoon in eigen werkplaats.

Daarbij kunnen wij je auto voorzien van een glascoating. Speciaal glasfolie wordt dan op de ruiten van de auto geplaatst. Door glascoating  te laten plaatsen, profiteer je van diverse voordelen. Een van de voordelen is dat het folie inkijk werend werkt. Dit is prettig voor je privacy en rust. Daarnaast geeft het een sportieve uitstraling aan je auto. Glascoating is ook gunstig voor het binnenklimaat van de auto. Hierdoor heb je immers geen last meer van de brandende zon en dit zorgt ervoor dat de temperatuur minder hoog oploopt. Tevens heeft deze folie een UV-bestendige werking, waardoor zal het interieur van de auto minder snel verkleuren. Wel zo prettig.

Ten slotte kunnen we jouw auto voorzien van glascoating. Deze speciale glasfolie wordt op de ramen van de auto geplaatst. Door glascoating te plaatsen, profiteer je van diverse voordelen. Zo werkt de folie inkijk werkend, dit is fijn voor privacy en rust. Ook heeft de laag een sportievere uitstraling aan jouw auto en is het erg gunstig voor het binnenklimaat van de auto. Hierdoor heb je minder last van de zon en loopt de temperatuur minder hoog op. Tevens heeft deze folie een UV-bestendige werking, waardoor zal het interieur van de auto minder snel verkleuren. Een hoop voordelen voor een kleine aanpassing!

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Wij beschikken over de nieuwste modellen en de meest betrouwbare occasions. Je kunt bij ons ook terecht voor het onderhoud aan je Volvo.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.