fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

VOLVO OCCASIONS - AUTO VAN TILBURG

Bezoek onze showroom in Deurne

Ben jij een echte Volvo fanaat en ben je op zoek naar een nieuwe occasion? Auto van Tilburg is dé Volvo specialist van Nederland. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je verrassen door ons ruime assortiment. Ons team staat je graag bij met persoonlijk advies, samen vinden we jouw droomauto! Naast onze uitstekende service, bieden we ook vakkundig onderhoud. Genoeg redenen dus waarom ook jij over twintig jaar nog steeds een trouwe klant bent. Neem hieronder een kijkje bij onze Volvo’s en misschien staat jouw droomauto er wel tussen! Wil je direct een afspraak maken? Bel dan naar 0493 – 313542!

 

Autogarage Helmond
Met zorg voor jouw auto

Bij Auto van Tilburg mag zichzelf al sinds 1974 dé specialist in Volvo noemen. Wij richten ons voornamelijk op Volvo (occasions), maar je kunt bij ons ook terecht voor andere modellen zoals Opel, Ford en Volkswagen. Bij ons ben je dus ook aan het juiste adres als je geen Volvo liefhebber bent!

Bij ons kun je natuurlijk terecht voor betrouwbare occasions en de nieuwste modellen, maar ook voor onderhoud aan je auto in onze werkplaats. Wij begrijpen als geen ander dat je het allerbeste voor je auto wilt. Daarom beschikken onze garagehelden meerdere disciplines, hierdoor kunnen zij je optimaal van dienst zijn. Ook hebben wij de meest geavanceerde apparatuur in huis om ervoor te zorgen dat jij onderweg niet voor verrassingen komt te staan.

Ons team is onder meer gespecialiseerd in het 3D uitlijnen van auto’s. 3D uitlijning kent meerdere voordelen. Zo is het bevordelijk voor je eigen veiligheid, maar ook voor het rendement van je banden. Een afwijking van enkele millimeters kan al zeer veel slijtage aanrichten. Weet je niet zeker hoe het met de uitlijning van je auto gesteld is? Laat het door ons controleren. Dan weet je zeker dat je weer veilig de weg op kan!

Bij Auto van Tilburg kun je ook terecht voor flushen. Hierbij spoelen we je automaatbak zeer grondig. Dit zorgt ervoor dat je minder snel klachten aan je versnellingsbak krijgt. Bovendien is het een aanrader om zo de levensduur van je motor te verlengen. Bij andere garages wordt dit vaak buitenshuis gedaan. Wij doen het flushen in onze eigen werkplaats.

Ten slotte kunnen wij jouw auto voorzien van een glascoating. Dat is speciaal glasfolie wat op alle ruiten van je auto worden geplaatst. Door glascoating  te laten plaatsen, profiteer je van diverse voordelen. Een van de voordelen is dat het folie inkijk werend werkt. Dit is niet alleen prettig voor je privacy maar ook voor je rust. Daarnaast geeft het een sportieve uitstraling aan je auto. Glascoating is ook gunstig voor het binnenklimaat van de auto. Hierdoor heb je immers geen last meer van de brandende zon en dit zorgt ervoor dat de temperatuur minder hoog oploopt. Ook heeft deze folie een UV-bestendige werking, waardoor zal het interieur van de auto minder snel verkleuren. Veel voordelen voor een simpele discipline van Auto van Tilburg.

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.