fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

VOLVO OCCASIE - AUTO VAN TILBURG

Bezoek onze showroom in Deurne

Ben jij op zoek naar een auto die perfect bij jou past, maar wil je hier niet de volle mep voor betalen? Dan ben je bij Auto van Tilburg aan het juiste adres! Bij ons kun je namelijk voordelig een Volvo occasie kopen. Kom eens een kijkje nemen is onze showroom in Deurne en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment. Het team van Auto van Tilburg staat voor je klaar om persoonlijk advies te geven en je te helpen met het vinden van dé auto voor jou! Naast excellente service bieden wij ook vakkundig onderhoud. Genoeg redenen dus waarom ook jij over twintig jaar nog trouwe klant bent. Bekijk hieronder onze Volvo’s en misschien zit jouw droomauto er wel bij! Wil je gelijk een afspraak maken? Dan kun je bellen naar 0493 – 313542!

Autogarage Helmond
Met zorg voor jouw auto

We mogen onszelf al sinds 1974 dé specialist in Volvo noemen. Hoewel bij ons vooral de focus ligt op Volvo (occasions), ben je bij ons ook aan het juiste adres voor andere modellen zoals Ford, Volkswagen en Opel. Je kunt dus ook bij ons terecht wanneer je geen Volvo-fanaat bent!

Onderhoud

Naast dat wij de nieuwste modellen en betrouwbare occasies aanbieden, kun je ook in onze werkplaats terecht voor onderhoud aan je auto. Wij begrijpen natuurlijk als geen ander dat je alleen het allerbeste wilt voor je auto. De helden uit onze garage bezitten dan ook verschillende disciplines. Zo kunnen zij jou uiterst van dienst zijn. Daarbij beschikken wij over de meest geavanceerde apparatuur om ervoor te zorgen dat jij onderweg niet zomaar voor verrassingen komt te staan.

Onze garagehelden zijn onder andere gespecialiseerd in het 3D uitlijnen van auto’s. Hierbij worden de wielen zo afgesteld dat ze weer in een rechte lijn lopen. Het is niet alleen fijn voor je eigen veiligheid om je auto 3D te laten uitlijnen, maar ook prettig voor het rendement van je banden. Een afwijking van slechts enkele millimeters kan al flink wat slijtage aanrichten. Ben je er niet zeker van hoe het met de uitlijning van jouw auto is gesteld? Laat het dan door ons nakijken. Vervolgens kun je weer veilig op weg en profiteer je direct van een optimale wegligging.

Flushen

Ook kun je bij Auto van Tilburg terecht voor flushen. Flushen is het spoelen van je automaatbak. Dit zorgt ervoor dat klachten aan de versnellingsbak worden voorkomen. Bovendien verlengt het de levensduur van je motor en is daarom ook zeer aan te raden. Andere garages laten het flushen vaak buitenshuis doen. Bij ons vindt het flushen plaats in onze eigen werkplaats.

Glascoating plaatsen

Daarnaast kunnen wij jouw auto voorzien van een glascoating. Dit houdt in dat er speciaal glasfolie op de ruiten van de auto wordt geplaatst. Door dit te laten plaatsen, profiteer je van diverse voordelen. Glascoating werkt bijvoorbeeld inkijk werend. Dit is fijn voor je privacy en rust. Bovendien geeft het een sportieve uitstraling aan je auto en is het ook nog eens gunstig voor het binnenklimaat van de auto. Je hebt hierdoor namelijk geen last meer van de brandende zon. Dat zorgt ervoor dat de tempratuur in de auto minder hoog oploopt. Ook heeft deze folie een UV-bestendige werking, waardoor het interieur van de auto minder snel zal verkleuren. Wel zo fijn.

Wij staan voor u klaar

Autobedrijf van Tilburg is al sinds 1974 dé specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor betrouwbare occasions en de nieuwste modellen. Voor het onderhoud aan je Volvo staan we ook voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.