fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

VOLVO GARAGE - AUTO VAN TILBURG

Bezoek onze showroom in Deurne

Ben jij op zoek naar een Volvo garage die (nieuwe) Volvo’s verkoopt of repareert? Auto van Tilburg is al sinds 1974 Volvo specialist. Bij ons kun je terecht voor de nieuwste modellen en feilloze occasions. Onze garage staat bekend om onze hoogstaande kwaliteit. Zo kunnen we je auto 3D uitlijnen zodat de wielen in een recht spoor lopen en je een optimale wegligging hebt. Daarnaast staat ons team van maandag tot en met vrijdag klaar om onderhoud te bieden en je persoonlijk advies te geven. Zo vind je bij Auto van Tilburg jouw droomauto. Je kunt bij ons in Deurne ook Ford en vele andere occasions bewonderen. Meteen een afspraak maken? Bel dan naar 0493 – 313542 .We zien je graag!

Volvo garage
Zorg voor jou Volvo

Auto van Tilburg is sinds 1974 de Volvo expert. Onze showroom staat vol met de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Maar we hebben niet alleen Volvo’s tot onze beschikking. In Deurne kun je ook terecht voor vele andere modellen, waaronder Fort, Opel en Volkswagen. Kom vooral een keertje langs in de showroom om alle mooie occasions te bekijken. 

Wij begrijpen dat je ook behoefte hebt aan een goede garage waar jij jouw Volvo met een gerust hart kunt achterlaten. Daarom zorgen onze garage helden van Auto van Tilburg dat jouw auto de beste onderhoud krijgt. Met jarenlange ervaring en geavanceerde apparatuur kunnen we je in onze werkplaats optimaal van dienst zijn.

Naast goed onderhoud is Auto van Tilburg gespecialiseerd in 3D uitlijnen. Dit is een techniek wat wordt gebruikt om je wielen goed af te stellen waardoor je meer grip hebt op het wegdek. Dit is niet alleen belangrijk voor je eigen veiligheid maar ook voor je banden. Enkele centimeters afwijking kan ervoor zorgen dat je banden veel sneller slijten. Door 3D uitlijning hoef je dus een stuk minder vaak je banden te laten vervangen.

Een andere dienst die wij bieden is flushen. Hierbij wordt uw automaatbak gespoeld en worden klachten van je versnellingsbak voorkomen. Dit is ook een aanrader om de levensduur van uw motor te verlengen. Het flushen doen wij in onze eigen werkplaats. 

Wij staan voor u klaar

Autobedrijf van Tilburg is dé Volvo specialist. Als je op zoek bent naar een betrouwbare occasion, dan ben je bij ons aan het goede adres. Neem eens een kijkje bij ons in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne. Ook voor onderhoud aan je Volvo staat ons team voor je klaar.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.