fbpx
Contact Volvo Dealer Deurne Auto van Tilburg

Volvo accessoires - AUTO VAN TILBURG

Dé Volvo accessoires die je wilt hebben!

Volvo accessoires

Rijd jij al jaren in een Volvo en ben jij een echte fan? Dan zal het je vast niet ontgaan zijn dat Volvo ook accessoires heeft. Auto van Tilburg is sinds 1974 dé Volvospecialist van het Zuiden. Dan is het ook niet gek dat ook wij beschikken over leuke accessoires. Van waterflessen tot telefoonkabels, er zijn veel unieke én handige items te vinden.

Kom je bij onze garage altijd langs voor onderhoud of reparatie? Dan hebben we goed nieuws. Met onze Van Tilburg Kaart wordt het onderhoud dat we voor je uitvoeren omgezet in punten. Deze punten kun je vervolgens weer inwisselen voor korting of natuurlijk de leuke accessoires van Volvo.

Leuke acties bij lokale ondernemers

Naast handige accessoires, is het met de klantenkaart ook mogelijk om te sparen voor acties en aanbiedingen in samenwerking met ondernemers-klanten uit Deurne! Zet je gespaarde punten bijvoorbeeld om voor een heerlijk diner bij één van onze lokale restaurants of een carwash-tegoed bij de nabije autowascentrale.

Geïnteresseerd in de Volvo gadgets?

Ben jij een echte Volvo fanaat en wil je al onze accessoires verzamelen? Vraag dan de eerst volgende keer dat je langskomt voor een onderhoudsbeurt naar een Van Tilburg Kaart en spaar ze allemaal!

Plan direct een afspraak

Bij Autobedrijf van Tilburg in Deurne staat de deur altijd voor je open! Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.