fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

TWEEDEHANDS VOLVO - AUTO VAN TILBURG

Bezoek onze showroom in Deurne

Op zoek naar een tweedehands Volvo die echt bij jouw past? Bij Auto van Tilburg kun je voordeling een tweedehands Volvo kopen! In onze showroom in Deurne hebben we een ruim aanbod aan zowel Volvo’s als andere merken zoals: Opel, Volkswagen en Ford. Onze specialisten staan voor je klaar om je vakkundig advies te geven. Zo rijd jij met dé auto waar je naar op zoek was naar buiten. Laat je inspireren en neem eens een kijkje in onze showroom, wie weet vind je je droomauto!

Naast onze showroom hebben we ook een grote garage waar onze helden jou auto repareren. Ook kun je langskomen voor de jaarlijkse APK. Wil je direct een afspraak maken? Geef ons een belletje op: 0493 – 313542

Autogarage Helmond
Met zorg voor jouw auto

Sinds 1974 mogen wij van Auto van Tilburg onszelf Volvo specialist noemen. Wij verkopen en repareer tweedehands Volvo’s en andere modellen, want hoewel wij ons voornamelijk richten op Volvo, kun je bij ons ook terecht voor andere modellen zoals: Opel, Ford en Volkswagen. Dus ook als je geen Volvo liefhebber bent en maar wel op zoek bent naar een andere tweedehands auto, ben je bij ons aan het juiste adres. 

Naast onze tweedehands en splinternieuwe occasions, kunt u ook bij ons terecht voor reparatie en onderhoud. Wij van Auto van Tilburg willen het beste voor jouw en je auto. Daarom beheersen onze garagehelden over verschillende disciplines. Zo kunnen zijn jou het allerbeste van dienst zijn.

Een van onze specialiteiten is het 3D uitlijnen van auto’s. Daarbij worden je wielen op de centimeter af in een rechte lijn afgesteld. Dat is fijn voor je eigen veiligheid, maar ook heeft het invloed op de levensduur van je banden. Als je banden niet goed afgesteld staan, gaan ze een stuk sneller slijten. Weet je niet zeker of jou banden goed staan afgesteld? Laat het door ons checken, dan maak je weer snel profijt van een optimale wegligging.

Ook kun je bij ons je auto laten flushen. Wij spoelen dan je versnellingsbak. Daardoor voorkom je klachten aan je versnellingsbak en verlengt het de levensduur van je motor. In vele garage’s wordt het flushen buiten de duur gedaan, maar bij Auto van Tilburg word het in eigen garage uitgevoerd. 

Ten slotte kunnen wij je auto voorzien van glascoating. Er wordt dan en speciale flut op de ruiten geplaatst. Het plaatsen van die folie kent veel voordelen. Zo geeft het veel privacy en rust, aangezien de folie een inkijk afwerende werking heeft. Bovendien zorgt het ervoor dat je geen last hebt van de brandende zon en je binnenklimaat in de auto gelijk blijft. Ook heeft het een sportieve uitstraling, mooi meegenomen! 

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in zowel tweedehands als gloednieuwe Volvo’s. Je kunt bij ons terecht voor betrouwbare occasions en de meest flitsende modellen. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staat ons top team aan specialisten voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.