fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

TWEEDEHANDS AUTO DEURNE - AUTO VAN TILBURG

Bezoek onze showroom in Deurne

Ben jij op zoek naar een tweedehands auto in Deurne? Bij Auto van Tilburg vind je dé tweedehands auto die bij jou past! Je kunt bij ons terecht voor diverse voordelige occasions. Kom langs in onze showroom en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment. Wij staan voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en je te helpen bij het vinden van jouw droomauto. Naast uitstekende service bieden we je ook vakkundig onderhoud. Er zijn dus genoeg redenen waarom ook jij over twintig jaar nog steeds klant bent bij Autobedrijf van Tilburg. Neem hieronder een kijkje tussen onze tweedehands auto’s en misschien staat de perfecte auto voor jou er wel tussen! Wil je een afspraak maken? Bel dan naar 0493 – 313542.

tweedehands auto deurne werkplaats
Met zorg voor jouw auto

Al sinds 1974 mogen wij onszelf dé specialist in Volvo noemen. Ondanks dat wij vooral in Volvo gespecialiseerd zijn, kun je ook bij ons terecht voor andere merken als Ford, Opel en Volkswagen. Je bent dus ook bij ons aan het juiste adres wanneer je geen Volvo fanaat bent!

Bij Auto van Tilburg bieden we niet alleen de nieuwste modellen en betrouwbare tweedehands auto’s, maar ook (preventief) onderhoud aan jou auto. We begrijpen als geen ander dat jij alleen het allerbeste wilt voor je auto. Onze garagehelden bezitten dan ook diverse specialisme. Hierdoor kunnen zij jou uiterst van dienst zijn. Daarnaast beschikken we ook over de meest geavanceerde apparatuur die ervoor zorgt dat jij onderweg niet plots voor verrassingen komt te staan.

3D uitlijnen

Onze helden uit de werkplaats zijn onder andere gespecialiseerd in het 3D uitlijnen van auto’s. Hierbij worden de wielen in een recht spoort afgesteld. Dit is niet alleen prettig voor het rendement van je banden, maar ook voor je eigen veiligheid. Wist je dat een afwijking van slechts enkele millimeters al voor behoorlijk wat slijtage kan zorgen. Weet je niet hoe de uitlijning van jouw auto eraan toe is? Kom dan langs en laat het door ons controleren. Zo kun jij weer veilig de weg op en profiteer je van een optimale wegligging.

Flushen

Naast het 3D uitlijnen van de auto bieden wij ook andere services in onze werkplaats. Flushen, het spoelen van je automaatbak, is hier een voorbeeld van. Dit zorgt ervoor dat ongemakken aan je versnellingsbak voorkomen worden. Het is daarbij zeker een aanrader om de automaatbak regelmatig te laten flushen, om zo de levensduur van je motor te verlengen. In tegenstelling tot andere garages, waar het flushen vaak buitenhuis wordt gedaan, doen wij dit in onze eigen werkplaats.

Glascoating

Ook kunnen wij je auto voorzien van glascoating. Het plaatsen van deze speciale glasfolie op de ruiten van de auto kent diverse voordelen. Zo geeft het je auto niet alleen een sportieve uitstraling, maar werkt het ook nog eens inkijk werend. Wel zo fijn voor je privacy. Tevens is glascoating gunstig voor het binnenklimaat van de auto. Je ervaart geen last meer van de brandende zon, waardoor de temperatuur in de auto niet meer zo hoog zal oplopen. Bovendien heeft de folie een UV-bestendige werking. Zo zal het interieur van de auto minder snel verkleuren.

tweedehands auto deurne volvo

Wij staan voor u klaar

Sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg al specialist in Volvo. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor de nieuwste modellen, maar ook voor betrouwbare occasions. Voor onderhoud aan je Volvo ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.