fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

ONDERHOUD VOLVO - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Is jouw Volvo toe aan wat onderhoud? Niet zo gek dat je dan bij ons terecht komt! Een beetje Volvo liefhebber gaat voor onderhoud natuurlijk naar een Volvo-dealer. Auto van Tilburg is al sinds 1974 specialist in Volvo. Komt dat even mooi uit!

Bij dé werkplaats van Deurne staat service hoog in het vaandel. De klant komt immers altijd van rechts. Dit merken onze klanten en dat is wel terug te zien in onze mooie Google-reviews. Deze service is natuurlijk ook uiterst belangrijk voor jouw Volvo. Breng hem eens langs of kom kijken in onze werkplaats, de koffie staat al te pruttelen!

Bij Auto van Tilburg kun je onder meer terecht voor de jaarlijkse APK en indien nodig doen wij ook een grote beurt. Daarnaast helpen wij onze klanten ook met ander onderhoud aan hun Volvo, zoals het verversen van olie, het vervangen van filters en nog veel meer. Het verschil met andere garages? Uiterste zorg voor jouw auto, goede service en jarenlange ervaring!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé garage uit Deurne

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Het antwoord is heel simpel; eigenlijk alles op het gebied van Volvo. Van kleine reparaties en grote klussen tot schadeherstel en vervanging van je ruit. Wat je vraag ook is, stel hem gerust. Want je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor je regelen! 

Nog niet overtuigd? Dan heb je overduidelijk de Over ons pagina nog niet gelezen. Hier vind je meer over de geschiedenis van Auto van Tilburg, waar wij voor staan en leer je ons geweldige team kennen. Onze garagehelden staan namelijk voor iedereen klaar en bieden uitstekende service. 

Met zorg voor jouw Volvo

In onze werkplaats beheersen we verschillende disciplines om optimaal onderhoud te kunnen plegen aan jouw Volvo. Wist je bijvoorbeeld dat wij de modernste apparatuur inzetten om jouw auto 3D uit te lijnen? Hierbij worden je wielen weer in een recht spoort gezet. Zo creëer je de optimale wegligging én het is fijner voor je veiligheid.

Dat is nog lang niet alles. Wij helpen je namelijk ook graag bij automaat spoelen. In de volksmond wordt dit ook wel flushen genoemd. Beslist een aanrader voor de levensduur van je motor. In tegenstelling tot andere garages die dit vaak uitbesteden, gebeurt dit bij ons in onze eigen werkplaats.

Daarnaast is het ook mogelijk om je Volvo te voorzien van folie, of wel glass coating. Dit heeft verschillende voordelen. Zo heb je meer privacy, geeft het meer rust aan je ogen én krijgt jouw Volvo een sportieve uitstraling. Bovendien is het bevordelijk voor het binnenklimaat van de auto. Je hebt zo namelijk geen last meer van de brandende zon. Handig toch!

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.