fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

GARAGE WEERT - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Zoek jij een garage in de buur van Weert? Dan is het niet zo gek dat je op deze pagina terecht komt! Inmiddels mag Autobedrijf van Tilburg zich al meer dan 40 jaar de onbetwiste specialist in Volvo noemen. Hoewel bij ons de focus voornamelijk op Volvo ligt, zijn andere auto’s bij ons ook meer dan welkom. Dus ook als geen Volvo rijdt nodigen we je van harte uit om eens langs te komen.

Bij dé garage van het zuiden is service één van de belangrijkste speerpunten. Dit zien onze klanten terug in onze alledaagse dienstverlening. En zeg nou zelf, onze reviews op Google liegen er niet om! Toch is het zeker aan te raden om onze service zelf te ervaren. Kom eens gezellig langs in onze werkplaats of breng een bezoekje aan onze showroom. De koffie staat al klaar!

Is het weer tijd voor de jaarlijkse APK-keuring? Wij kijken je auto graag vakkundig na. Indien gewenst, is het ook mogelijk om een grote beurt te laten doen. Wij helpen onze klanten ook graag met kleinere klussen, zoals het verversen van olie, filters vervangen en noem het maar op… Wat ons anders maakt dan andere garages? Uitstekende zorg voor jouw wagen, hele goede service én jarenlange ervaring!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé garage nabij Weert

Het kan goed zijn dat je je nu afvraagt wat wij precies voor jou kunnen betekenen. Het antwoord is vrij simpel: alles op het gebied van Volvo. Van kleine en grote reparaties tot schadeherstel en vervanging van je ruiten. Wat je vraag ook is, ons team staat voor je klaar. Je kunt het namelijk zo gek niet bedenken of wij zorgen dat het in orde komt.

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Dan raden we je aan vooral eens te kijken op onze  Over ons pagina. Leer meer over onze geschiedenis, waar we voor staan en maak kennis met ons geweldige team. Onze garagehelden werken dag in dag uit met plezier om jou veilig en met een glimlach weer de weg op te helpen. Genoeg reden om een keer bij ons op bezoek te komen!

Met zorg voor jouw Volvo

Wij snappen als geen ander dat je alleen het allerbeste voor jouw Volvo wilt. Daarom beheersen we verschillende disciplines om je zo optimaal van dienst te kunnen zijn. We hebben dan ook niet voor niets de meest geavanceerde apparatuur in huis om ervoor te zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Je kunt onder meer bij ons terecht voor 3D uitlijnen. Je wielen worden zo afgesteld dat ze in een direct spoor lopen. Fijn voor je veiligheid én voor het rendement van je banden. Een afwijking van een paar millimeter kan namelijk al zorgen voor enorme slijtage. Ben je er niet zeker van of de uitlijning van je auto goed is? Wij controleren het graag voor je. Vervolgens kun je weer veilig de weg op, inclusief optimale wegligging.

Ook kunnen we je helpen met het spoelen van je automaat. In de volksmond wordt dit ook wel flushen genoemd. Een absolute must als je de levensduur van je motor wilt verlengen. Waar andere garages dit vaak door iemand anders laten doen, gebeurt het flushen bij ons inpandig.

Heb jij altijd al glasfolie op je ramen willen hebben? Wij voorzien je auto graag van glass coating. Je profiteert dan van meerdere voordelen. Het is fijn voor je privacy en rust, aangezien het inkijk werend werkt en geeft je auto een sportieve uitstraling. Daarnaast is glass coating ook bevordelijk voor het binnenklimaat van de auto. Je hebt immers geen last meer van een brandende zon. Bovendien heeft de folie een UV-bestendige werking. Hierdoor verkleurt je interieur minder snel. Wel zo fijn.

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.