fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

GARAGE VENRAY - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Ben jij op zoek naar een garage vlakbij Venray? Logisch dat je dan op onze pagina terecht bent gekomen! Al meer dan 40 jaar is Autobedrijf van Tilburg dé onbetwiste Volvo-specialist. Wij richten ons hoofdzakelijk op Volvo, maar werken ook met veel plezier aan andere auto’s. Dus rijdt je geen Volvo, ook dan ben je bij ons van harte welkom!

Service is een van onze belangrijkste speerpunten en dat is precies wat onze klanten merken. Kijk maar eens naar onze mooie reviews op Google. Wil jij deze service ook ervaren? Dat kan! Breng je auto gewoon een keer langs in onze werkplaats of neem een kijkje in onze showroom. Wie weet kom je je nieuwe droom auto wel tegen. De koffie staat al te pruttelen!

Bij Auto van Tilburg kun je uiteraard terecht voor werkzaamheden als de jaarlijkse APK. Onze technici keuren jouw auto vakkundig en voeren indien nodig ook een grote beurt uit. Daarnaast helpen we je ook graag met kleine klussen, zoals olie verversen, filters vervangen en nog veel meer… Wat hierin het verschil is met andere garages? Uitstekende zorg voor je auto, top service én jarenlange ervaring!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé garage nabij Venray

We kunnen ons goed voorstellen dat je inmiddels benieuwd bent geworden naar wat Auto van Tilburg nu precies voor jou kan betekenen. Het antwoord is eigenlijk heel simpel; in principe doen we alles op het gebied van Volvo. Van kleine en grote reparaties tot schadeherstel en zelfs ruitvervanging. Welke vraag je ook hebt, je kunt het zo gek niet bedenken en maken het voor je in orde.

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan vooral eens onze Over ons pagina. Je vindt hier meer informatie over onze geschiedenis, waar onze garage voor staat én je maakt kennis met ons topteam. Elke dag opnieuw zorgen onze garagehelden ervoor dat jij veilig én met een grote glimlach de weg op kunt. En dat is precies wat klanten aan ons bindt. Genoeg redenen om een keertje langs te komen dachten we zo.

Met zorg voor jouw Volvo

Jouw auto verdient natuurlijk alleen maar het beste van het beste. Daarom beheersen we in onze werkplaats verschillende disciplines, zodat we jou optimaal van dienst kunnen zijn. We hebben de meest geavanceerde apparatuur in huis om ervoor te zorgen dat jij niet onverwachts voor verrassingen komt te staan. Kortom, je kunt je auto met een gerust hart bij ons achterlaten.

Zo zijn we onder meer gespecialiseerd in 3D uitlijnen. Dit betekent dat je wielen op een bepaalde manier worden afgestemd, zodat ze in een exact recht spoor lopen. Hierdoor creëer je de perfecte wegligging. Bovendien is het niet alleen fijn voor je eigen veiligheid, maar ook voor het rendement van je banden. Zo kan een afwijking van slechts enkele millimeters al gigantische slijtage aanrichten. En zoals men altijd zegt: voorkomen is beter dan genezen. Daarom kun je je uitlijning bij ons laten controleren als je twijfelt. Zo kun je weer probleemloos op weg.

Ben je in het bezit van een automaat? Dan is het goed om te weten dat je deze eens in de zoveel tijd moet laten spoelen. Dit wordt ook wel flushen genoemd. Het is een absolute aanrader om de levensduur van je motor te verlengen. Waar andere garages deze klus vaak uitbesteden, doen wij het flushen in onze eigen werkplaats.

Ten slotte kun je bij ons raamfolie op je ruiten laten plaatsen, ook wel glascoating genoemd. Deze folie heeft meerdere voordelen. Het werkt bijvoorbeeld inkijk werend en geeft je auto een sportieve look. Verder is het bevordelijk voor het binnenklimaat van je auto. Je hebt zo immers geen last meer van de brandende zon en dus loopt de temperatuur ook niet zo hoog op. Daarnaast heeft raamfolie een UV-bestendige werking, wat verkleuring van je interieur tegen gaat. Op deze manier kun je er extra lang van genieten!

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.