fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

GARAGE VENLO - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Ben jij op zoek naar een garage in Venlo? Logisch natuurlijk dat je op deze pagina terecht bent gekomen! Autobedrijf van Tilburg mag zich al meer dan 40 jaar de onbetwiste Volvo-specialist noemen. Onze garage mag zich dan hoofdzakelijk focussen op Volvo, maar dat betekent zeker niet dat andere auto’s niet welkom zijn! Ook als je geen Volvo rijdt word je in onze garage met open armen ontvangen.

Service staat hoog in het vaandel bij dé garage van het zuiden en dat merken onze klanten. Kijk maar eens naar onze reviews op Google! Het is natuurlijk nog veel beter om deze service zelf te ervaren. Breng je Volvo (of andere auto uiteraard) maar eens langs of breng een bezoekje aan onze werkplaats. De koffie staat al klaar!

Je kunt bij ons onder meer terecht voor de jaarlijkse APK-keuring. Hierbij kunnen we ook een grote beurt voor je doen. Verder helpen wij onze klanten ook graag met olie verversen, filters vervangen en veel meer… Het verschil tussen ons en andere garages? Uitstekende zorg voor jouw wagen, enorm goede service én jarenlange ervaring!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé garage nabij Venlo

We kunnen ons voorstellen dat je je nu afvraagt wat Auto van Tilburg voor jou kan betekenen. Ons antwoord: alles op het gebied van Volvo. Of je nu langskomt voor kleine of grote reparaties tot schadeherstel en het vervangen van je ruiten. Welke vraag je ook hebt, wij staan voor je klaar. Je kunt het namelijk zo gek niet bedenken of wij regelen het voor je.

Nog niet overtuigd en ook nog nooit bij ons op visite geweest? Neem dan vooral een kijkje op onze Over ons pagina. Hier lees je meer over onze geschiedenis, waar we voor staan én maak je kennis met ons topteam. Onze garagehelden staan voor iedereen klaar en bieden service die je verwachtingen zal overtreffen. Prima redenen om bij ons op bezoek te komen, toch?

Met zorg voor jouw Volvo

Jouw Volvo verdient alleen maar het beste van het beste. Om je ervan te kunnen verzekeren dat wij wel raad weten met jouw bolide, beheersen wij diverse disciplines. Zo hebben wij de meest geavanceerde apparatuur in huis om ervoor te zorgen dat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Één van de dingen die we doen, is 3D uitlijnen. Ons team stellen je wielen zo af dat ze exact in een recht spoor lopen. Dit is niet alleen fijn voor je eigen veiligheid, maar ook voor het rendement van je banden. Wist je bijvoorbeeld dat een afwijking van slechts een paar millimeter al enorme slijtage aan je banden kan veroorzaken? Twijfel je of de uitlijning van je auto nog wel klopt? Ook dan kun je bij ons langskomen, dan controleren wij het voor je. Vervolgens kun je weer veilig op pad, mét optimale wegligging.

Daarnaast helpen we je graag met het spoelen van je automaat; in de volksmond ook wel flushen genoemd. Dit is een absolute aanrader als je de levensduur van je motor wilt verlengen. In tegenstelling tot andere garages, die dit vaak buiten de deur laten doen, wordt dit bij ons inpandig gedaan.

Tot slot is het bij ons ook mogelijk om je auto te voorzien van glass coating. Er wordt dan speciaal glasfolie op de ruiten geplaatst. Dit heeft meerdere voordelen. Het werkt namelijk inkijk werend, wat wel zo prettig is voor je privacy en rust, en daarnaast creëer je hiermee een sportieve uitstraling. Maar dat is nog niet alles. Het is ook nog eens bevordelijk voor het binnenklimaat van de auto. Je hebt zo tenslotte geen last meer van de brandende zon. Bovendien heeft het glasfolie een UV-bestendige werking, waardoor verkleuring van je interieur wordt tegengegaan. Handig toch!

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.