fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

GARAGE VEGHEL - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Ben jij op zoek naar dé beste garage in de buurt van Veghel? Dan ben je bij Auto van Tilburg aan het juiste adres. Wij zijn inmiddels al meer dan 40 jaar lang Volvo-specialist. Beschik je niet over een Volvo? Hoewel we ons voornamelijk richten op het repareren en verkopen van Volvo’s, zijn andere auto’s bij ons ook van harte welkom.

In onze blinkende garage verrichten wij vele werkzaamheden. Of het nu tijd is voor de jaarlijkse APK, een grote beurt, het verversen van olie of het vervangen van filters, geen opdracht is te gek voor Auto van Tilburg. Met onze jarenlange ervaring en kennis, kunnen wij jou auto op een juiste manier repareren en controleren.

Waar wij veel waarde aan hechten service. Dat klanten dat ook opmerken zie je wel terug in onze lovende reviews op Google. Wil jij ook van onze service profiteren? Breng je auto eens langs in onze werkplaats of neem eens een kijkje in onze showroom. Wie weet sta jij ineens oog in oog met je droomauto!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé garage nabij Veghel

Nu ben je vast benieuwd wat Auto van Tilburg dan precies voor jou kan betekenen. Het antwoord is heel simpel. Wij doen alles op het gebied van Volvo. Van kleine en grote reparaties tot schade herstel en het regelen van pechhulp. Wat je vraag ook is, ons actieve en gespecialiseerde  team staat voor je klaar. Want kunt het zo gek niet bedenken of wij zorgen dat het in orde komt.

Ben je nog niet overtuigd en dus nog nooit bij ons op bezoek geweest? Lees dan vooral onze Over ons pagina. Je vindt hier meer  informatie over onze geschiedenis, waar we voor staan én je maakt kennis met ons topteam. Elke dag werken onze garagehelden met veel enthousiasme om ervoor te zorgen dat jij veilig en met een grote glimlach de weg op kunt. Reden genoeg dus om ons eens een bezoekje te brengen!

Met zorg voor jouw Volvo

Wij snappen natuurlijk als geen ander dat jouw auto alleen maar het allerbeste verdient. In onze werkplaats lopen de beste vakmannen die stuk voor stuk het beste voor jou auto willen. Wij beheersen verschillende disciplines en hebben meerdere diensten waar je gebruik van kunt maken. Zo kunnen we je optimaal van dienst zijn. Door enkel en alleen gebruik te maken van de meest geavanceerde apparatuur, kom je niet plotseling voor verrassingen te staan.

Wij van Auto van Tilburg houden van nieuwe technologie. Zo kun je bijvoorbeeld mijn ons terecht voor het 3D uitlijnen van je auto. Wij stellen je wielen dan zo af dat ze exact in een recht spoor lopen. Hierdoor heb je een perfecte wegligging. Daarnaast heeft het uitlijnen niet alleen invloed op je eigen veiligheid, maar ook op de levensduur van je banden. Een afwijking van slechts een paar millimeter al gigantische slijtage veroorzaken. Voorkomen is beter dan genezen. Dus ook als je twijfelt over de uitlijning kun je bij ons langskomen. Wij checken het graag voor je, zodat je weer met een gerust hart de weg op kunt.

Naast 3d uitlijnen zijn wij ook beschikbaar voor het flushen van je automaat. Dit is goed om een keer in de zoveel tijd te laten doen. Het flushen zorgt er namelijk voor dat de levensduur van je motor wordt verlengd. Een echte aanrader dus. In tegenstelling tot andere garages, die dit vaak uitbesteden, d0en wij het flushen in onze eigen werkplaats.

We kunnen je auto ook van glascoating voorzien. Er wordt dan speciale raamfolie op je ruiten geplakt. Je profiteert hierdoor van verschillende voordelen. Zo werkt het folie inkijk werend, wat prettig is voor je rust en privacy. Tegelijkertijd creëer je een sportieve uitstraling. Verder is het bevordelijk voor het binnenklimaat van je auto. Je hebt namelijk geen last meer van een brandende zon, waardoor de temperatuur ook niet zo hoog oploopt. Bovendien ga je verkleuring van je interieur tegen vanwege de UV-bestendige werking. Zo kun je er extra lang van genieten!

Wij staan voor u klaar

Woon je in de buurt van Veghel en wil je je auto naar een goede garage brengen? Auto van Tilburg is sinds 1974 specialist in Volvo. Voor onderhoud staan wij ten alle tijden voor je klaar. Kom vooral langs met je auto of neem een kijkje in onze uitblinkende showroom.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.