fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

GARAGE VALKENSWAARD - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Zoek je een garage in de buurt van Valkenswaard? Logisch natuurlijk dat je op deze pagina terecht bent gekomen! Autobedrijf van Tilburg is al meer dan 40 jaar de onbetwiste specialist in Volvo. Hoewel we ons voornamelijk richten op Volvo, sleutelen we ook graag aan andere auto’s. Dus ook als je geen Volvo hebt, ben je van harte welkom!

Service is een ontzettend belangrijk speerpunt bij Auto van Tilburg. Dat onze klanten dit merken is ook wel terug te zien in onze reviews op Google. Wil je deze service graag een keer zelf ervaren? Breng je Volvo of andere auto dan langs in onze werkplaats of neem een kijke in onze showroom. Wie weet staat jouw droomwagen er wel tussen. We hebben de koffie al voor je klaar gezet!

Is het weer tijd voor de jaarlijkse APK? Bij ons kun je vakkundig je auto laten keuren. Indien je dit wilt kunnen we ook een grote beurt voor je uitvoeren. Verder helpen we onze klanten ook met kleinere klussen, zoals onder meer het verversen van olie en het vervangen van filters. Het verschil tussen ons en andere garages? Uitstekende zorgt voor je auto, top service én jarenlange ervaring!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé garage nabij Valkenswaard

Ben je benieuwd wat Auto van Tilburg voor jou kan betekenen? Het antwoord: alles op het gebied van Volvo. Het kan gaan om een kleine of grote reparatie, maar ook om schadeherstel, het vervangen van je ruiten of het regelen van pechhulp. Je vraag kan niet gek genoeg zijn, ons team kan het allemaal voor je oplossen.

Nog niet overtuigd en ook nog nooit bij ons op bezoek geweest? Bekijk dan onze Over ons pagina. Hier vind je meer informatie over de geschiedenis van ons bedrijf, waar we voor staan en kom je meer te weten over ons topteam. Elke dag opnieuw werken onze garagehelden met passie voor het vak om ervoor te zorgen dat jij veilig en met een glimlach de weg op kunt. Wat ons betreft reden genoeg om eens aan te rijden.

Met zorg voor jouw Volvo

Wij begrijpen maar al te goed dat jouw Volvo alleen het beste van het beste verdient. In onze werkplaats hebben we meerdere disciplines onder de knie en zijn er diverse diensten waar je gebruik van kan maken. We hebben de meest geavanceerde apparatuur beschikbaar om ervoor te zorgen dat je niet plotseling voor verrassingen komt te staan.

Het is bij ons onder meer mogelijk om je auto 3D uit te lijnen. Dit wil zeggen dat je wielen zo worden afgesteld dat ze exact in een recht spoor lopen. Hierdoor heb je een optimale wegligging. Het uitlijnen is niet alleen fijn voor je veiligheid, maar heeft ook invloed op het rendement van je banden. Een afwijking van een paar millimeter kan al enorme slijtage aanrichten. En zoals men altijd zegt: voorkomen is beter dan genezen. Kom daarom bij ons langs als je twijfelt over de uitlijning van je auto. Wij controleren het graag voor je. Vervolgens kun je weer met een gerust hart de weg op.

Als je een automaat hebt, kun je deze bij ons laten spoelen. In de volksmond wordt dit ook wel flushen genoemd. Dit is een absolute aanrader als je de levensduur van je motor wilt verlengen. Waar andere garages deze klus vaak uitbesteden, wordt het flushen bij ons in de eigen werkplaats gedaan.

Last but not least kun je bij ons je auto voorzien van glass coating. Er wordt dan raamfolie op je ruiten geplaatsts. Dit heeft meerdere voordelen. Het zorgt dat mensen minder snel de auto in kunnen kijken, wat wel zo fijn is voor je rust en privacy. Daarnaast geeft het je auto een sportieve uitstraling. Verder is het gunstig voor het binnenklimaat van de auto. Het gaat namelijk de brandende zon tegen, waardoor het binnen minder warm wordt. Bovendien gaat op deze manier je interieur langer mee, om dat de UV-bestendige werking ervoor zorgt dat het niet verkleurt. Handig toch!

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.