fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

GARAGE UDEN - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Ben jij op zoek naar een garage vlakbij Uden? Logisch dat je op deze pagina terecht bent gekomen! Autobedrijf van Tilburg is inmiddels al meer dan 40 jaar de onbetwiste specialist in Volvo. Hoewel de focus in onze garages hoofdzakelijk op Volvo ligt, betekent dat niet dat andere auto’s niet welkom zijn! Ook als je geen Volvo rijdt, nodigen we je van harte uit om langs te komen.

Service is één van de belangrijkste speerpunten bij dé garage van het zuiden en dat merken onze klanten. Dit is ook terug te zien in onze reviews op Google. Het is nog beter om deze service van dichtbij te ervaren. Breng je auto daarom eens langs in onze werkplaats of bezoek de showroom. De koffie is warm en vers!

Je kunt bij ons andere andere terecht voor de jaarlijkse APK-keuring. Kan je auto wel een grote beurt gebruiken? Dan kunnen we dit ook voor je doen. We helpen onze klanten uiteraard ook graag met kleinere klussen, zoals het verversen van olie, filters vervangen en nog veel meer. Het verschil tussen ons en andere garages? Uitstekende zorg voor je auto, top service én jarenlange ervaring!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé garage nabij Uden

Ben je benieuwd wat Auto van Tilburg voor jou kan betekenen? Het antwoord is vrij simpel, namelijk alles op het gebied van Volvo! Welke vraag je ook hebt, ons team staat altijd voor je klaar. Van kleine en grote reparaties tot schadeherstel en pechhulp. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor je.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan vooral onze Over ons pagina. Hier kun je meer lezen over de geschiedenis van onze garage, waar we voor staan en kun je ons topteam leren kennen. Onze garagehelden werken elke dag opnieuw met veel plezier om ervoor te zorgen dat je veilig en met een glimlach weer de weg op kunt. Wat ons betreft genoeg reden om eens een bezoekje te brengen!

Met zorg voor jouw Volvo

Vanzelfsprekend verdient jouw Volvo alleen maar het beste van het beste. Om je te verzekeren dat wij wel raad weten met je bolide, beheersen we verschillende disciplines. Zo kunnen we je optimaal van dienst zijn. We maken gebruiken van de meest geavanceerde apparatuur, waardoor je niet plotseling voor verrassingen komt te staan.

Het is onder meer mogelijk om je auto 3D uit te lijnen. Ons team zorgt ervoor dat je wielen zo worden afgesteld dat ze in een recht spoor lopen. Dit is niet alleen prettig voor je eigen veiligheid, maar heeft ook invloed op het rendement van je banden. Wist je bijvoorbeeld dat een minimale afwijking van slechts een paar millimeter al kan zorgen voor enorme slijtage? Dan ben je nog verder van huis. Twijfel je over de uitlijning van je auto? Wij controleren het graag voor je. Vervolgens kun je weer veilig de weg op, inclusief optimale wegligging.

Heb je een automaat? Dan is het belangrijk om deze eens in de zoveel tijd te laten spoelen. In de volksmond wordt dit ook wel flushen genoemd. Dit flushen zorgt ervoor dat de levensduur van je motor wordt verlengd. Een absolute aanrader dus. In tegenstelling tot andere garages, die deze klus vaak uitbesteden, doen wij dit in onze eigen werkplaats.

Ook voor glass coating kun je bij ons terecht. In dit geval wordt er glasfolie op je ruiten geplaatst. Dit folie heeft meerdere voordelen. Zo werkt het inkijk werend, wat fijn is voor je rust en privacy. Daarnaast geeft het je auto een sportieve uitstraling. Glasfolie is ook bevordelijk voor het binnenklimaat van de auto. De brandende zon wordt immers tegengehouden. Bovendien heeft de folie een UV-bestendige werking, waardoor je interieur minder snel verkleurt. Zo kun je er langer van genieten!

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.