fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

GARAGE SOMEREN - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Zoek je een garage vlakbij Someren? Dan is het niet zo gek dat je op onze pagina terecht bent gekomen! Autobedrijf van Tilburg is inmiddels al meer dan 40 jaar lang dé onbetwiste Volvo-specialist. Hoewel we ons hoofdzakelijk richten op Volvo, zijn andere auto’s ook van harte welkom. Dus heb je geen Volvo? We nodigen je van harte uit om een keer langs te komen!

Bij Auto van Tilburg hechten we heel veel waarde aan service. Dat onze klanten dat merken zie je wel terug in onze mooie reviews op Google. Wil je deze service van dichtbij ervaren? Breng je auto langs in onze werkplaats of neem een kijkje in onze showroom. Wie weet sta je wel opeens oog in oog met je droomauto. We hebben de koffie al klaar staan!

Of het nu tijd is voor de jaarlijkse APK, een grote beurt, het verversen van olie of het vervangen van filters… Voor al deze werkzaamheden  kun je in onze garage terecht. Het verschil tussen ons en andere autogarages? Wij behandelen je auto met uitstekende zorg, leveren top service én hebben jarenlange ervaring in wat we doen!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé garage nabij Someren

Nu ben je vast benieuwd wat Auto van Tilburg dan precies voor jou kan betekenen. Het antwoord is heel simpel. Wij doen alles op het gebied van Volvo. Van kleine en grote reparaties tot schade herstel en het regelen van pechhulp. Wat je vraag ook is, ons team staat voor je klaar. Want kunt het zo gek niet bedenken of wij zorgen dat het in orde komt.

Ben je nog niet overtuigd en dus nog nooit bij ons op bezoek geweest? Lees dan vooral onze Over ons pagina. Je vindt hier meer  informatie over onze geschiedenis, waar we voor staan én je maakt kennis met ons topteam. Elke dag werken onze garagehelden met veel enthousiasme om ervoor te zorgen dat jij veilig en met een grote glimlach de weg op kunt. Reden genoeg dus om ons eens een bezoekje te brengen!

Met zorg voor jouw Volvo

Wij snappen natuurlijk als geen ander dat jouw auto alleen maar het allerbeste verdient. In onze werkplaats beheersen we verschillende disciplines en hebben meerdere diensten waar je gebruik van kunt maken. Zo kunnen we je optimaal van dienst zijn. Door enkel en alleen gebruik te maken van de meest geavanceerde apparatuur, kom je niet plotseling voor verrassingen te staan.

Je kunt bijvoorbeeld je auto 3D laten uitlijnen. Wij stellen je wielen dan zo af dat ze exact in een recht spoor lopen. Hierdoor heb je een perfecte wegligging. Daarnaast heeft het uitlijnen niet alleen invloed op je eigen veiligheid, maar ook op het rendement van je banden. Een afwijking van slechts een paar millimeter al gigantische slijtage veroorzaken. Voorkomen is beter dan genezen. Dus ook als je twijfelt over de uitlijning kun je bij ons langskomen. Wij checken het graag voor je, zodat je weer met een gerust hart de weg op kunt.

Heb je een automaat, dan is het belangrijk om deze om de zoveel tijd te laten spoelen, ofwel flushen. Het flushen zorgt ervoor dat de levensduur van je motor wordt verlengd. Een echte aanrader dus. In tegenstelling tot andere garages, die dit vaak uitbesteden, d0en wij het flushen in onze eigen werkplaats.

We kunnen je auto ook van glascoating voorzien. Er wordt dan speciale raamfolie op je ruiten geplakt. Je profiteert hierdoor van verschillende voordelen. Zo werkt het folie inkijk werend, wat prettig is voor je rust en privacy. Tegelijkertijd creëer je een sportieve uitstraling. Verder is het bevordelijk voor het binnenklimaat van je auto. Je hebt namelijk geen last meer van een brandende zon, waardoor de temperatuur ook niet zo hoog oploopt. Bovendien ga je verkleuring van je interieur tegen vanwege de UV-bestendige werking. Zo kun je er extra lang van genieten!

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.