fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

GARAGE SCHIJNDEL - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Ben jij op zoek naar een garage in de buurt van Schijndel? Niet zo gek dat je op deze pagina terecht bent gekomen! Inmiddels is Autobedrijf van Tilburg al meer dan 40 jaar de onbetwiste Volvo-specialist. Onze garage richt zich voornamelijk op Volvo, maar dat betekent niet dat als je geen Volvo hebt je niet welkom bij ons bent! Ook als je geen Volvo rijdt wordt je met open armen ontvangen.

Bij Auto van Tilburg is service één van de belangrijkste speerpunten. Dit merken onze klanten en dat is ook terug te zien in onze mooie reviews op Google. Wil je deze service zelf ervaren? Dat kan! Breng je Volvo (of andere auto) eens bij ons langs in de werkplaats of neem een kijkje in onze showroom. Wie weet staat jouw nieuwe droomauto er wel tussen. De koffie staat al klaar!

Is de jaarlijkse APK weer aangebroken? Dan kun je bij ons terecht om je auto vakkundig te laten keuren. Indien nodig kunnen we ook een grote beurt voor je doen. Daarnaast helpen we onze klanten uiteraard ook met kleine klussen, zoals het verversen van olie, filters vervangen en nog veel meer… Het verschil tussen ons en andere garages? Uitstekende zorg voor je auto, top service én jarenlange ervaring!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé garage nabij Schijndel

Wil je weten wat Auto van Tilburg voor jou kan betekenen? Het antwoord is heel simpel. In principe doen wij alles op het gebied van Volvo. Het kan hierbij gaan om een kleine of grote reparatie, schadeherstel of zelfs vervanging van je ruiten. Wat voor vraag je ook hebt, ons team staat altijd voor je klaar. Want je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor je.

Nog niet overtuigd en dus ook nog nooit bij ons op bezoek geweest? Dan raden we je aan om zeker even onze Over ons pagina te bekijken. Je kunt hier meer lezen over onze geschiedenis, waar we als garage voor staan en je kunt kennismaken met ons topteam. Onze garagehelden werken dag in dag uit met veel plezier om ervoor te zorgen dat jij veilig en met een glimlach de weg op kunt. Genoeg redenen om een keertje langs te komen dachten we zo.

Met zorg voor jouw Volvo

Wij snappen natuurlijk maar al te goed dat jouw Volvo alleen het beste van het beste verdient. We beheersen in onze werkplaats verschillende disciplines en je kunt gebruikmaken van diverse diensten. We beschikken over de meest geavanceerde apparatuur om ervoor te zorgen dat je niet onverwachts voor verrassingen komt te staan. Het is dus compleet verantwoord om je auto bij ons achter te laten.

Bij ons kun je onder meer je auto 3D uit laten lijnen. Dit wil zeggen dat we je wielen zo afstellen zodat ze exact in een recht spoort lopen. Zo profiteer je van een optimale wegligging. Verder is het niet alleen prettig voor je eigen veiligheid, maar ook voor het rendement van je banden. Wist je bijvoorbeeld dat afwijking van slechts enkele millimeters als enorme slijtage kan veroorzaken? En zoals men altijd zegt: voorkomen is beter dan genezen. Twijfel je over de uitlijning van jouw auto? Breng hem dan vooral langs! Wij controleren je uitlijning, zodat je weer met een gerust hart op weg kan.

Heb je een automaat? Dan is het belangrijk dat je deze om de zoveel tijd laat spoelen. Dit wordt in de volksmond ook wel flushen genoemd. Dit is een absolute aanrader als je de levensduur van je motor wilt verlengen. In tegenstelling tot andere garages, die er vaak voor kiezen om dit uit te besteden, doen wij het flushen in onze eigen werkplaats.

Tot slot kun je bij ons raamfolie op je ruiten laten plaatsen, ofwel glass coating. Het heeft meerdere voordelen om dit te doen. Het werkt namelijk inkijk werend, wat wel zo prettig is voor je rust en privacy, en geeft je auto een sportieve uitstraling. Daarnaast is het ook gunstig voor het binnenklimaat van de auto. Je hebt immers geen last meer van de brandende zon, waardoor de temperatuur ook niet zo hoog oploopt. Bovendien gaat de UV- bestendige werking de verkleuring van je interieur tegen. Zo kun je er extra lang van genieten!

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.