fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

GARAGE HELMOND - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Zoek je een garage in regio Helmond? Niet gek dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg de onbetwiste Volvo-specialist. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze dijk van een werkplaats. In onze garage ligt de focus hoofdzakelijk op Volvo, maar ook andere auto’s worden warm onthaald. Wij houden er te alle tijden een schone en nette werkplaats op na en dat is precies wat wordt weerspiegeld in ons bedrijf. 

Bij dé garage van het Zuiden is service het belangrijkste uitgangspunt en dat merken onze klanten. Kijk maar naar onze Google-reviews! Zoals wij altijd zeggen: “De klant komt van rechts!” Jouw Volvo is bij ons dan ook in goede handen. Breng hem eens langs of kom kijken in onze werkplaats, de koffie staat al klaar!

Uiteraard kun je bij ons terecht voor de jaarlijkse APK-keuring. Indien gewenst zorgen wij ook voor een grote beurt. Daarnaast helpen wij onze klanten natuurlijk ook met olie verversen, filters vervangen en meer. Hierbij profiteer je van de beste zorg voor jouw wagen, goede service en jarenlange ervaring!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé garage uit Helmond

Benieuwd wat Auto van Tilburg voor jou kan betekenen? Het antwoord is eigenlijk heel simpel, namelijk alles op het gebied van Volvo. Kleine of grote reparaties, schadeherstel of vervanging van je ruiten. Wat voor vraag je ook hebt, je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor je. 

Nog niet overtuigd? Neem dan vooral een kijkje op onze Over ons pagina. Hier lees je over onze geschiedenis, waar we voor staan én maak je kennis met ons team. Want onze garagehelden staan voor iedereen klaar, Volvo of niet. Uitstekende service, dat is waar ze voor staan. En dat is precies wat klanten aan ons bind. 

Met zorg voor jouw Volvo

In onze garage worden verschillende disciplines uitgevoerd. Wist je bijvoorbeeld dat wij de modernste apparatuur in huis hebben om jouw Volvo vakkundig 3D uit te lijnen? Zo lopen die wielen in een recht spoor en kun jij weer veilig de weg op.

Daarnaast helpen wij je ook bij automaat spoelen; in de volksmond ook wel flushen genoemd. Een aanrader om de levensduur van je motor te verlengen. Bij ons gebeurt dit, in tegenstelling tot andere garages, inpandig. 

Tot slot kunnen we jouw auto ook voorzien van glass coating. Dit wil zeggen dat er folie op de ruiten wordt geplaatst. Dit zorgt niet alleen voor meer privacy, maar ook voor rust en geeft een sportieve uitstraling. Het is ook nog eens bevordelijk voor het binnenklimaat van de auto. Je hebt immers op deze manier geen last meer van een brandende zon! 

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.