fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

GARAGE GEMERT - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Ben jij op zoek naar een garage vlakbij Gemert? Logisch dat je dan op onze pagina terecht bent gekomen! Inmiddels mag Autobedrijf van Tilburg zich al meer dan 40 jaar de onbetwiste specialist in Volvo noemen. Hoewel wij ons hoofdzakelijk richten op Volvo ligt, zijn andere auto’s bij ons ook meer dan welkom. Dus ook als geen Volvo rijdt nodigen we je van harte uit om eens langs te komen!

Bij dé garage van het zuiden is service ontzettend belangrijk. Dit zien onze klanten terug in onze alledaagse dienstverlening. En zeg nou zelf, onze reviews op Google liegen er niet om! Deze service een keer zelf ervaren? Kom dan vooral langs in onze werkplaats of breng een bezoekje aan onze showroom. Wie weet kom je nog wel oog in oog te staan met je nieuwe droom auto. We hebben de koffie al klaar gezet!

Is het tijd voor de jaarlijkse APK-keuring? Wij kijken je auto graag vakkundig na. Indien nodig, is het ook mogelijk om een grote beurt te laten doen. Daarnaast helpen we je uiteraard ook met kleinere klussen, zoals het verversen van olie, filters vervangen en nog veel meer… Wat ons anders maakt dan andere garages? Uitstekende zorg voor jouw wagen, hele goede service én jarenlange ervaring!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé garage nabij Gemert

Het kan goed zijn dat je je nu afvraagt wat wij precies voor jou kunnen betekenen. Ons antwoord: alles op het gebied van Volvo. We doen zowel kleine als grote reparaties, maar staan ook voor je klaar bij schadeherstel en vervanging van je ruiten. Welke vraag je ook hebt, niets is ons te gek en wij zorgen dat het voor je in orde komt.

Niet overtuigd? Dan is het zeker de moeite waard om onze  Over ons pagina te bekijken. Hier leer je meer over onze geschiedenis, waar we als garage voor staan en je maakt kennis met ons geweldige team. Onze garagehelden werken elke dag opnieuw met plezier om jou veilig en met een glimlach weer de weg op te helpen. Genoeg reden om een keer bij ons op bezoek te komen!

Met zorg voor jouw Volvo

Wij begrijpen dat je alleen het het beste van het beste voor jouw auto wilt. We beheersen daarom diverse disciplines om je zo optimaal van dienst te kunnen zijn. Ook hebben we de meest geavanceerde apparatuur in huis om ervoor te zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Zo kun je bij Auto van Tilburg onder meer terecht voor het 3D uitlijnen van je auto. We stellen je wielen dan zo af dat ze in een exact recht spoort lopen. Fijn voor je veiligheid én voor het rendement van je banden. Een afwijking van slechts enkele millimeters kan namelijk al zorgen voor gigantische slijtage. Twijfel je over de uitlijning van je auto? Wij controleren het graag voor je. Vervolgens kun je weer veilig de weg op, inclusief optimale wegligging.

Ook kunnen we je helpen met het spoelen van je automaat. In de volksmond wordt dit ook wel flushen genoemd. Dit is een echter aanrader als je de levensduur van je motor wilt verlengen. Waar andere garages dit vaak door iemand anders laten doen, gebeurt het flushen bij ons inpandig.

Heb jij altijd al glasfolie op je ruiten willen hebben? Je kunt bij ons ook je auto laten voorzien van glascoating. Je profiteert dan van meerdere voordelen. Het is bijvoorbeeld fijn voor je privacy en rust, aangezien het inkijk werend werkt, maar het geeft je auto ook een sportieve uitstraling. Daarnaast is glascoating gunstig voor het binnenklimaat van de auto. Je hebt immers geen last meer van een brandende zon en dus loopt de temperatuur ook niet zo hoog op. Bovendien heeft raamfolie een UV-bestendige werking. Hierdoor verkleurt je interieur minder snel en kun je er extra lang van genieten. Wel zo fijn.

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.