fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

GARAGE GELDROP - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Ben je op zoek naar een garage in de buurt van Geldrop? Dan is het logisch dat je op deze pagina terecht bent gekomen! Al meer dan 40 jaar is Autobedrijf van Tilburg de onbetwiste Volvo-specialist. Onze focus ligt hoofdzakelijk op Volvo, maar wij sleutelen ook graag aan andere auto’s. Dus ook als je geen Volvo rijdt, nodigen we je van harte uit om eens bij ons langs te komen!

Bij Auto van Tilburg hechten we heel veel waarde aan service en dat merken onze klanten. Bekijk maar eens onze reviews op Google. Wil je deze service van dichtbij ervaren? Breng je Volvo langs in onze werkplaats of bezoek onze showroom. Wie weet staat jouw droomauto er wel tussen. De koffie staat al voor je klaar!

De jaarlijkse APK-keuring, een grote beurt, olie verversen, filters vervangen… Voor al deze werkzaamheden kun je in onze garage terecht. Hierbij is er een groot verschil met andere garages. Wij behandelen je auto met uitstekende zorg, leveren top service én hebben jarenlange ervaring in wat we doen!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé garage nabij Geldrop

Wil je weten wat Auto van Tilburg voor jou kan betekenen? Het antwoord is vrij simpel. In principe doen wij alles op het gebied van Volvo. Dit kan ook kleine of grote reparatie zijn, maar ook schadeherstel of het regelen van pechhulp. Je kunt het zo gek niet bedenken of ons team regelt het voor je.

Ben je nog niet overtuigd en dus nog nooit bij ons op bezoek geweest? Dan raden we je aan om onze Over ons pagina. Je leest hier meer over onze geschiedenis, waar we voor staan en je kunt kennismaken met ons topteam. Dag in dag uit werken onze garagehelden met veel enthousiasme om ervoor te zorgen dat jij veilig en met een glimlach de weg op kunt. Genoeg redenen om ons eens een bezoekje te brengen!

Met zorg voor jouw Volvo

Wij begrijpen als geen ander dat jouw Volvo alleen maar het allerbeste verdient. In onze werkplaats beheersen we verschillende disciplines en hebben meerdere diensten waar je gebruik van kunt maken. Zo kunnen we je perfect van dienst zijn. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde apparatuur kom je niet plotseling voor verrassingen te staan.

We kunnen bijvoorbeeld je auto 3D uitlijnen. Ons team stelt je wielen zo af dat ze exact in een recht spoor lopen. Hierdoor profiteer je van een optimale wegligging. Het uitlijnen heeft niet alleen invloed op je eigen veiligheid, maar ook op het rendement van je banden. Wist je dat een afwijking van slechts een paar millimeter al voor enorme slijtage kan zorgen? Voorkomen is beter dan genezen. Ben je niet zeker over de uitlijning van jouw auto? Wij checken het graag voor je. Vervolgens kun je met een gerust hart weer de weg op.

Als je een automaat hebt, is het belangrijk om deze eens in de zoveel tijd te laten spoelen. Dit wordt in de volksmond ook wel flushen genoemd. Het flushen zorgt ervoor dat de levensduur van je motor wordt verlengd. Een echte aanrader dus. In tegenstelling tot andere garages, die dit vaak uitbesteden, gebeurt het flushen in onze eigen werkplaats.

Tot slot kunnen we je auto ook van glass coating voorzien. In dit geval wordt er glasfolie op je ruiten geplaatst. Hierdoor profiteer je van meerdere voordelen. Het folie werk namelijk inkijk werend, wat prettig is voor je rust en privacy. Daarnaast creëert je hiermee een sportieve uitstraling. Verder is het gunstig voor het binnenklimaat van je auto. Je hebt immers geen last meer van een brandende zon. Bovendien ga je verkleuring van je interieur tegen vanwege de UV-bestendige werking. Zo kun je er extra lang van genieten!

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.