fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

GARAGE EINDHOVEN - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Zocht jij op ‘garage Eindhoven’? Geen wonder dat je op deze pagina terecht bent gekomen! Al meer dan 40 jaar mag Autobedrijf van Tilburg zich de onbetwiste Volvo-specialist noemen. Hoewel onze garage zich voornamelijk richt op Volvo, worden andere auto’s ook met open armen ontvangen. 

Bij dé garage uit het Zuiden staat service hoog in het vaandel en dat merken onze klanten. Dit kun je ook wel terug zien in onze reviews op Google. Nog beter is het om het zelf te ervaren. Breng je Volvo maar eens langs of kom een keertje kijken in onze werkplaats, de koffie staat al te pruttelen! 

Je kunt bij ons uiteraard terecht voor de jaarlijkse APK-keuring. Indien gewenst doen wij ook een grote beurt. Daarnaast helpen wij onze klanten ook met het verversen van olie, het vervangen van filters en nog veel meer… Het verschil met andere garages? Uiterste zorg voor jouw wagen, goede service en jarenlange ervaring! 

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé garage uit Eindhoven

Logisch dat je je afvraagt wat Auto van Tilburg dan precies voor jou kan betekenen. Daar hebben we vanzelfsprekend een antwoord op, namelijk alles op het gebied van Volvo. Van kleine en grote reparaties tot schadeherstel en vervanging van je ruiten, wat je vraag ook is, wij staan voor je klaar. Want je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor je. 

Ben je nog niet helemaal overtuigd en dus nog nooit bij ons op visite geweest? Lees dan vooral onze Over ons pagina voor een stukje historie, waar wij voor staan én een kennismaking met ons team. Onze garagehelden staan namelijk voor iedereen klaar en bieden een uitstekende service. Dat is wat klanten aan ons bind. Wat ons betreft een goede reden om op bezoek te komen.

Met zorg voor jouw Volvo

Jouw Volvo verdient alleen het allerbeste. Daarom beheersen wij verschillende specialismen. Wist je bijvoorbeeld dat wij de meest geavanceerde apparatuur in huis hebben om auto’s 3D uit te lijnen? Onze professionals stellen je wielen zo af, dat ze exact in een recht spoor lopen. Dit zorgt voor een optimale wegligging en dat je veilig op pad kan.

Daarnaast helpen wij ook met automaat spoelen; in de volksmond ook wel flushen genoemd. Een absolute aanrader voor de levensduur van je motor. Waar een hoop garages ervoor kiezen om dit uit te besteden, wordt het bij ons inpandig gedaan. 

Last but not least kunnen wij je auto voorzien van glass coating. Hierbij wordt er folie op de ruiten geplaatst. Dit werkt inkijk werkend, wel zo prettig voor je privacy en rust en verder geeft het een sportieve uitstraling. Dat is echter niet alles. Het werkt namelijk ook nog eens bevordelijk voor het binnenklimaat van de auto. Je hebt immers zo geen last meer van de brandende zon. Bovendien zorgt de UV-bestendige werking van glasfolie ervoor dat verkleuring van je interieur tegengegaan wordt. Handig toch!

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.