fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

GARAGE BOXTEL - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Ben jij voor jouw Volvo op zoek naar een garage in Boxtel? Bij Autobedrijf van Tilburg ben je aan het juiste adres. Al sinds 1974 zijn wij dé Volvo-specialist van het zuiden. Hoewel onze garage zich hoofdzakelijk richt op Volvo, worden andere auto’s door ons ook met open armen verwelkomd. Welke auto je ook rijdt, in onze werkplaats staan we altijd voor je klaar. Zoals je op de foto’s ziet is deze brandschoon en dat is precies wat ons bedrijf weerspiegelt.

Onze garage hecht ontzettend veel waarde aan service. Ons motto is dan ook: de klant komt van rechts en dat merken ze, kijk maar naar onze mooie Google-reviews! Jouw Volvo is bij ons dan ook in goede handen. Breng hem eens langs of neem een kijkje in onze werkplaats, de koffie is overheerlijk! 

Je kunt bij ons terecht voor de jaarlijkse APK en indien nodig doen wij ook een grote beurt. Daarnaast helpen we je graag met olie verversen, filters vervangen en meer… Het verschil met andere garages? De beste zorg voor jouw Volvo, goede service én jarenlange ervaring!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé Volvo garage uit Boxtel

Mocht je je afvragen wat Auto van Tilburg precies voor jou kan betekenen, dan is het antwoord vrij simpel. Wij doen alles op het gebied van Volvo, maar sleutelen ook graag aan andere auto’s. Denk aan kleine en grote reparaties, maar ook voor schadeherstel en vervanging van je ruit kun je bij ons terecht. Wat je vraag ook is, stel hem gerust. Want je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor je!

Heb je nog een goede reden nodig om bij ons op visite te komen? Lees dan vooral onze Over ons pagina. Hier vind je meer over onze geschiedenis, waar we voor staan en maak je kennis met ons fantastische team. Onze garagehelden staan namelijk voor iedereen klaar en dat is nou precies wat klanten aan ons bindt. 

Met zorg voor jouw Volvo

Jouw Volvo verdient uiteraard alleen het allerbeste. Daarom staan we ook voor preventief onderhoud altijd voor je klaar vanuit de mooiste werkplaats van Boxtel. Het is dus niet zo gek dat we in onze garage verschillende disciplines beheersen om jou optimaal van dienst te kunnen zijn. Wist je bijvoorbeeld dat wij met de meest moderne apparatuur werken om jouw Volvo 3D uit te lijnen? Dit zorgt ervoor dat je wielen weer in een recht spoort lopen, waardoor je de perfecte wegligging hebt. Daarnaast draagt het bij aan je eigen veiligheid en het rendement van je banden. Een afwijking van een paar millimeter kan namelijk al enorme slijtage aan je banden veroorzaken. Belangrijk dus om hier op te letten.

Ook kun je bij ons terecht voor het spoelen van je automaat; in de volksmond ook wel flushen genoemd. Dit is een echter aanrader als je de levensduur van je motor wilt verlengen. In tegenstelling tot andere garages, die dit vaak uitbesteden, gebeurt dit bij ons inpandig.

Tot slot is het mogelijk om je Volvo te voorzien van raamfolie, ofwel glass coating. Er wordt dan folie op je ruiten geplaatst, wat verschillende voordelen heeft. Zo werkt het onder andere inkijk werend, wat prettig is voor je privacy en rust. Daarnaast krijg je auto hierdoor een sportieve uitstraling. Bovendien is het ook nog eens bevordelijk voor het binnenklimaat van de auto, aangezien je geen last meer hebt van een brandende zon. Handig toch!

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.