fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

GARAGE BOXTEL - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Ben jij op zoek naar een garage in Boxmeer? Bij Autobedrijf van Tilburg ben je aan het juiste adres. Al sinds 1974 zijn wij dé Volvo-specialist van het zuiden. Hoewel onze garage zich hoofdzakelijk richt op Volvo, worden andere auto’s door ons ook met open armen verwelkomd. In welke auto je ook rijdt, in onze werkplaats staat ons team altijd voor je klaar. Zoals je op de foto’s ziet is deze gestructureerd en brandschoon, dat is precies wat ons bedrijf weerspiegelt.

Onze garage hecht ontzettend veel waarde aan service. Ons motto is dan ook: de klant komt van rechts en dat merken ze, kijk maar naar onze mooie Google-reviews! Jouw Volvo met een gerust hard achterlaten? Bij ons is hij in goede handen. Breng je auto eens langs of neem een kijkje in onze werkplaats, de koffie staat al klaar! 

Je kunt bij ons terecht voor de jaarlijkse APK en als het nodig is doen wij ook een grote beurt. Daarnaast helpen we je graag met olie verversen, filters vervangen en vele andere dingen. Door onze goede service en jarenlange ervaring heeft Auto van Tilburg de beste zorg voor jouw Volvo!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé Volvo garage uit Boxtel

Mocht je je afvragen wat Auto van Tilburg precies voor jou kan betekenen, dan is het antwoord vrij gemakkelijk. Wij doen alles op het gebied van Volvo, maar zijn niet vies van het sleutelen aan andere auto’s. Denk aan kleine en grote reparaties, maar ook voor schadeherstel en vervanging van je ruit kun je bij ons terecht. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het regelen! Als je een vraag hebt, stel hem gerust. Onze specialisten weten het juiste antwoord.

Ben je benieuwd waar wij voor staan en wie er in ons fantastische team zitten? Neem dan een een kijkje op onze Over ons pagina hier vind je ook meer over onze geschiedenis. Onze garagehelden staan voor iedereen klaar en dat is nou precies wat klanten aan ons bindt. 

Met zorg voor jouw Volvo

Jouw Volvo verdient uiteraard alleen het allerbeste. Daarom staan we ook voor preventief onderhoud altijd voor je klaar vanuit de mooiste werkplaats van Boxmeer. Onze garage kent verschillende disciplines zodat we jou optimaal van dienst kunnen zijn.

Wist je al dat wij met de meest moderne apparatuur werken om jouw Volvo 3D uit te lijnen? Dit zorgt ervoor dat je wielen weer in een recht spoort lopen, waardoor je de perfecte wegligging hebt. Dat draagt bij aan je eigen veiligheid en de levensduur van je banden. Een afwijking van een paar millimeter kan namelijk al enorme slijtage aan je banden veroorzaken. Belangrijk dus om dit in de gaten te houden. Weet je niet zeker of jou banden goed afgesteld staan?Maak een afspraak en kom eens langs in onze garage, wij gaan er direct naar kijken.

Ook kun je bij ons terecht voor het spoelen van je automaat; in de volksmond ook wel flushen genoemd. Dit is een echter aanrader als je de levensduur van je motor wilt verlengen. In tegenstelling tot andere garages, die dit vaak buiten eigen garage om doen, gebeurt dit bij ons inpandig.

Tot slot is het mogelijk om je Volvo te voorzien van glass coating. Er wordt dan folie op je ruiten geplaatst, wat vele voordelen kent. Zo werkt het onder andere inkijk werend, wat prettig is voor je privacy en rust. Daarnaast krijg je auto hierdoor een sportieve uitstraling, mooi meegenomen! Bovendien is het ook nog eens bevordelijk voor het binnenklimaat van de auto, aangezien je geen last meer hebt van een brandende zon. Handig toch!

Wij staan voor u klaar

Op zoek naar een garage in de omgeving van Boxmeer? Autobedrijf van Tilburg is als sinds 1974 specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions en ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.