fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

DEURNE GARAGE - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Ben jij op zoek naar dé beste garage in Deurne? Bij Auto van Tilburg ben je aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar lang zijn wij specialist in Volvo. Beschik je niet over een Volvo? Geen probleem! Hoewel we ons voornamelijk richten op het verkopen en repareren van Volvo’s, kun je ook bij ons terecht met andere auto’s.

Wij verrichten in onze blinkende garage vele werkzaamheden. Of het nu tijd is voor een grote beurt, de jaarlijkse APK, het verversen van olie of het vervangen van filters, niks is te gek voor onze garagehelden. Wij kunnen jouw auto op de juiste manier repareren en controleren, door onze jarenlange ervaring en kennis.

Bij Auto van Tilburg hechten we veel waarde aan service. Dat klanten dit ook zo beleven, is wel terug te zien in onze lovende reviews op Google. Wil jij ook profiteren van onze service? Breng dan je auto eens langs in onze werkplaats of kom eens een kijkje nemen in onze showroom. Wie weet sta jij wel oog in oog met jouw droomauto!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé garage in Deurne

Nu ben je vast nieuwsgierig geworden naar wat Auto van Tilburg dan voor jou kan betekenen. Het antwoord is simpel. Wij doen alles op het gebied van Volvo. Van grote en kleine reparaties tot schade herstel en het regelen van pechhulp. Wat je vraag ook is, ons ervaren team staat voor je klaar. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij zorgen dat het voor elkaar komt.

Ben je nog niet overtuigd en dus nog nooit bij ons in de showroom geweest? Lees dan vooral onze Over ons pagina. Hier vind je meer informatie over waar we voor staan, onze geschiedenis én je maakt kennis met ons topteam. Onze garagehelden werken iedere dag met veel plezier om ervoor te zorgen dat jij veilig en met een grote glimlach de weg op kunt. Genoeg redenen dus om ons eens een bezoekje te brengen aan Autobedrijf van Tilburg!

Met zorg voor jouw Volvo

Wij begrijpen als geen ander dat jouw auto alleen het allerbeste verdient. In onze garage in Deurne lopen de beste vakmannen die ieder het beste willen voor jouw auto. Autobedrijf van Tilburg beschikt over diverse disciplines en bieden verschillende diensten. Op deze manier kunnen we jou uiterst van dienst zijn. Doordat wij enkel en alleen gebruik maken van de meest geavanceerde apparatuur, zul je niet plotseling voor verrassingen komen te staan.

Bij Auto van Tilburg zijn we dol op nieuwe technologie. Je kunt bij ons dan ook bijvoorbeeld terecht voor het 3D uitlijnen van de auto. We stellen de wielen van de auto zo af dat ze in een recht spoor lopen. Dit zorgt voor een perfecte wegligging. Het uitlijnen van de auto heeft niet alleen invloed op je eigen veiligheid, maar ook op de levensduur van de banden. Wist je dat een afwijking van slechts enkele millimeters al ernstige slijtage kan veroorzaken? Voorkomen is beter dan genezen, dus ook als je twijfelt over de uitlijning van je auto kun je bij ons terecht. We controleren het graag voor je, zodat jij weer zorgeloos de weg op kunt.

Naast het 3D uitlijnen van je auto kun je ook terecht bij onze garage in Deurne voor het flushen van een automaat. Het is goed om dit eens in de zoveel tijd te laten doen. Flushen zorgt er namelijk voor dat de levensduur van je motor verlengd wordt. Andere garages besteden dit vaak uit. In tegenstelling tot die garages doen wij het flushen in onze eigen werkplaats.

Ook kunnen we ervoor zorgen dat jouw auto van glascoating wordt voorzien. Hierbij wordt er een speciale folie op de ruiten geplaatst. Je profiteert hierdoor van meerdere voordelen. Het folie werkt onder meer inkijk werend, wat fijn is voor je rust en privacy. Tegelijkertijd creëer je een sportieve uitstraling voor je auto. Verder heb je geen last meer van de brandende zon, waardoor de temperatuur in de auto minder hoog oploopt. Het is dus bevordelijk voor het binnenklimaat van de auto. De folie die gebruikt wordt voor glascoating heeft een UV-bestendige werking. Zo ga je ook nog eens verkleuring van het interieur tegen. Op deze manier kun jij extra lang genieten van jouw auto!

Wij staan voor u klaar

Woon je in de buurt van Deurne en wil je je auto naar een goede garage brengen? Sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Wij staan voor onderhoud te allen tijde voor je klaar. Kom vooral langs met je auto of neem een kijkje in onze ruime showroom.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.