fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

AUTOGARAGE SOMEREN - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Op zoek naar een garage in Someren en omstreken? Dan is het niet raar dat je op deze pagina terecht bent gekomen.  Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg de onbetwiste Volvo-specialist. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze dijk van een werkplaats. In onze garage ligt de focus hoofdzakelijk op Volvo, maar ook andere auto’s worden warm onthaald. Wij houden van dicipline en orde. Het is dan ook ten alle tijden schoon en netjes in onze werkplaats. En dat is ook precies wat ons bedrijf weerspiegeld.

Bij dé garage van het Zuiden is service het belangrijkste uitgangspunt en dat merken onze klanten. Dat is ook goed te zien aan onze lovende Google-reviews! Zoals wij altijd zeggen: “De klant komt van rechts!” Jouw Volvo is bij ons dan ook in goede handen. Breng hem eens langs of kom kijken in onze werkplaats, de koffie staat al klaar!

Uiteraard kun je bij ons terecht voor de jaarlijkse APK-keuring. Indien gewenst zorgen wij ook voor een grote beurt. Daarnaast helpen wij onze klanten natuurlijk ook met olie verversen, filters vervangen en vele andere dingen. Hierbij profiteer je van de beste zorg voor jouw wagen, goede service en jarenlange ervaring!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé garage uit Someren en omstreken

Benieuwd wat Auto van Tilburg voor jou kan betekenen? Dat antwoord is erg gemakelijk, namelijk alles op het gebied van Volvo. Of het nou gaat om kleine of grote reparatie, schadeherstel of vervanging van je ruiten. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor je.

Wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan vooral een kijkje op onze Over ons pagina. Hier lees je over onze geschiedenis, waar we voor staan én maak je ook kennis met ons team. Want onze garagehelden staan voor iedereen klaar, Volvo of niet. Onze uitmuntende service zorgt ervoor dat elke klant met een glimlach uit onze garage en showroom loopt.

Met zorg voor jouw Volvo

In onze garage voeren wij verschillende diciplines uit. Wist je bijvoorbeeld dat wij de modernste apparatuur in huis hebben om jouw Volvo vakkundig 3D uit te lijnen? Dat heeft niet alleen invloed op jou eigen veiligheid maar het verlengt ook de levensduur van je banden. Zo lopen die wielen in een recht spoor en kun jij weer veilig de weg op.

Daarnaast helpen wij je ook bij automaat spoelen; in de volksmond ook wel flushen genoemd. Een aanrader om de levensduur van je motor te verlengen. Bij ons gebeurt dit, in tegenstelling tot andere garages, inpandig. 

Tot slot kunnen we jouw auto ook voorzien van glass coating. Dit wil zeggen dat er folie op de ruiten wordt geplaatst. Dit zorgt niet alleen voor meer privacy, maar ook voor rust en geeft een sportieve uitstraling. Het is ook nog eens bevordelijk voor het binnenklimaat van de auto. Je hebt immers op deze manier geen last meer van een brandende zon! 

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.