fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

AUTOGARAGE WEERT - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Ben je op zoek naar een autogarage in regio Weert? Logisch dat je op deze pagina terecht bent gekomen! Onze autogarage is hoofdzakelijk gefocust op Volvo, maar ook andere automerken worden warm onthaald. Welke auto je ook rijdt, Auto van Tilburg staat voor je klaar. Zoals op de foto’s te zien houden we er een nette en schone werkplaats op na. Dit is precies wat ons bedrijf weerspiegelt.

Bij dé garage van het zuiden staat service hoog in het vaandel. Ons motto is niet voor niets: de klant komt altijd van rechts. En dat is te merken, kijk maar eens naar onze reviews op Google! Kies je ervoor om jouw auto bij ons langs te brengen, dan is deze bij ons gegarandeerd in goede handen. Breng hem eens langs of neem een kijkje in onze werkplaats, de koffie staat al te pruttelen! 

Bij Auto van Tilburg kun je onder meer terecht voor de jaarlijkse APK. Indien nodig zorgen wij ook voor een grote beurt. Daarnaast helpen we je natuurlijk ook graag met olie verversen, filters vervangen en meer. Hierbij profiteer je van de beste zorg voor jouw wagen, goede service en jarenlange ervaring! 

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé Volvo autogarage uit Weert

Benieuwd wat Auto van Tilburg voor jou kan betekenen? Het antwoord is eenvoudig. Wij doen eigenlijk alles op het gebied van Volvo, maar sleutelen ook graag aan andere wagens. Van kleine en grote reparaties tot schadeherstel en vervanging van je ruiten. Welke vraag je ook hebt, wij regelen het voor je. Want je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor je. 

Moeten we je nog meer overtuigen om langs te komen? Lees dan vooral onze Over ons pagina. Hier leer je meer over onze geschiedenis, waar we voor staan én maak je kennis met ons team. Onze garagehelden staan namelijk voor iedereen klaar. En dat is precies wat klanten aan ons bindt. 

Met zorg voor jouw Volvo

In onze autogarage beheersen we verschillende disciplines. Wist je bijvoorbeeld dat wij beschikken over de modernste apparatuur om jouw auto vakkundig 3D uit te lijnen? Hierbij worden je wielen exact uitgelijnd, zodat ze in een recht spoor lopen. Wel zo veilig. 

Daarnaast kunnen helpen bij automaat spoelen; in de volksmond ook wel flushen genoemd. Een echte aanrader voor de levensduur van je motor. Dit gebeurt bij ons inpandig, in tegenstelling tot andere garages die dit vaak uitbesteden. 

Last but nog least kunnen we je auto ook van glass coating voorzien. Hierbij wordt er folie op je ruiten geplaatst. Naast dat dit prettig is voor je privacy, geeft het rust én een sportieve uitstraling. Bovendien is het ook nog eens bevordelijk voor het binnenklimaat van je auto, aangezien je zo geen last meer hebt van een brandende zon. Handig toch!

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.