fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

AUTOGARAGE VENRAY - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Ben jij op zoek naar een autogarage in de buurt van Venray? Logisch natuurlijk dat je op deze pagina terecht komt! Autobedrijf van Tilburg is al sinds 1974 dé onbetwiste Volvo-specialist. Onze garage richt zich voornamelijk op Volvo, maar we vinden het ook leuk om aan andere auto’s te sleutelen. Kortom, rijdt je geen Volvo, ook dan ben je bij ons van harte welkom!

Service is heel erg belangrijk bij dé autogarage van het zuiden. Dit merken onze klanten. Bekijk onze Google reviews maar eens! Dit betekent dat je auto gegarandeerd bij ons in goede handen is. Breng anders een keer een bezoekje aan onze werkplaats of bekijk onze showroom. Wie weet staat je nieuwe droomauto er wel tussen. De koffie staat al te pruttelen!

Bij ons kun je in ieder geval terecht voor de jaarlijkse APK. We keuren je auto niet alleen vakkundig, maar het is ook mogelijk om een grote beurt te laten doen. We helpen onze klanten ook graag met kleinere klussen zoals het vervangen van filters en olie verversen. Hierbij bieden we uitmuntende zorg voor je auto, top service én jarenlange ervaring.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé Volvo autogarage nabij Venray

Je vraagt je waarschijnlijk af wat Auto van Tilburg precies voor jou kan betekenen. We kunnen heel kort zijn over het antwoord. We doen in principe alles op het gebied van Volvo. Het kan hier gaan om kleine reparaties, schadeherstel of de opslag van je banden. Wat voor vraag je ook hebt, je kunt het zo gek niet bedenken en wij regelen het voor je.

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Na het lezen van onze Over ons pagina wel! Je leest hier alles over onze geschiedenis, waar we voor staan en je kunt kennis maken met ons topteam. Onze garagehelden staan elke dag opnieuw klaar om te zorgen dat jij veilig en met een glimlach de weg op kunt! En dat is precies wat klanten aan ons bindt. 

Met zorg voor jouw Volvo

Wij begrijpen natuurlijk als geen ander dat jouw Volvo alleen maar het allerbeste verdient. Daarom staan we, ook voor preventief onderhoud, altijd voor je klaar vanuit de mooiste werkplaats vlakbij Venray. Om jou goed van dienst te kunnen zijn, beheersen we verschillende disciplines. Daarbij beschikken we over de meest geavanceerde apparatuur, waardoor je onderweg niet voor verrassingen komt te staan.

Je kunt bij ons onder andere je auto 3D laten uitlijnen. Ons team zorgt ervoor dat je wielen exact in een recht spoor worden afgesteld. Je profiteert zo van een optimale wegleggen. Ook is het fijn voor je eigen veiligheid én het rendement van je banden. Het kleine afwijking van slechts enkele millimeters kan namelijk al voor enorme slijtage zorgen. Je weet wat ze zeggen: voorkomen is beter dan genezen. Daarom kun je bij twijfel ook de uitlijning van je auto bij ons laten controleren. Vervolgens kun je weer veilig de weg op.

Als je een automaat rijdt, is het goed om deze om de zoveel tijd te laten spoelen. Dit wordt in de volksmond ook wel flushen genoemd. Het is een absolute aanrader om de levensduur van je motor te verlengen. Andere garages laten dit meestal uitbesteden, maar flushen doen wij zelf in onze eigen werkplaats.

Tot slot kun je bij ons ook je Volvo voorzien van glass coating. Dit wil zeggen dat er speciaal folie op je ruiten wordt geplaatst. Je profiteert dan van diverse voordelen. Het werkt bijvoorbeeld inkijk werend, wat fijn is voor je rust en privacy, en geeft je auto een sportieve uitstraling. Daarnaast is het bevordelijk voor het binnenklimaat van de auto. Je hebt immers geen last meer van een brandende zon en daardoor loopt de temperatuur ook niet meer zo hoog op. Bovendien heeft het folie een UV-bestendige werking, waardoor je verkleuring van je interieur tegengaat. Handig toch!

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.