fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

AUTOGARAGE VENLO - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Ben jij op zoek naar een autogarage in Venlo? Niet zo gek dat je op deze pagina terecht bent gekomen! Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Ondanks dat onze autogarage zich hoofdzakelijk richt op Volvo, worden andere auto’s ook met open armen ontvangen. Zoals je kunt zien op de foto’s houden wij er een nette en schone werkplaats op na en dit weerspiegelt precies ons bedrijf.

Bij dé autogarage van het zuiden is service één van de belangrijkste speerpunten en dat merken onze klanten. Dit is ook wel terug te zien in onze reviews op Google. Deze service ook eens ervaren? Breng je Volvo langs of neem eens een kijkje in onze werkplaats, de koffie staat al klaar!

Uiteraard kun je bij ons terecht voor de jaarlijkse APK en indien nodig doen wij ook een grote beurt. Evenals andere autogarages helpen we je bij Auto van Tilburg ook met olie verversen, filters vervangen en meer… Het verschil; uiterste zorg voor jouw wagen, de goede service en jarenlange ervaring!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé Volvo autogarage uit Venlo

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Het antwoord is heel simpel: eigenlijk alles op het gebied van Volvo. Van kleine en grote reparaties tot schadeherstel en vervanging van je ruit. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor je regelen. Wat je vraag ook is, onze garagehelden staan voor jou klaar!

Nog niet overtuigd en dus nog nooit bij ons op visite geweest? Lees dan onze over ons pagina voor een stukje geschiedenis, waar wij voor staan en leer ons team kennen. Onze Volvo-specialisten bieden namelijk een uitstekende service. Dat is wat onze klanten aan ons bindt.

Met zorg voor jouw Volvo - Totaalaanbieder uit Deurne

Als autogarage beheersen wij verschillende disciplines. Wist je bijvoorbeeld dat wij met behulp van de modernste apparatuur vakkundig jouw auto 3D kunnen uitlijnen? Hierdoor lopen je wielen weer in een recht spoor, wat zowel fijn is voor de wegligging als voor je eigen veiligheid.

Daarnaast helpen we je ook graag bij automaat spoelen; in de volksmond ook wel flushen genoemd. Een absolute aanraden om de levensduur van je motor te verlengen. In tegenstelling tot andere autogarages, gebeurt dit bij ons inpandig in onze eigen werkplaats.

Last but not least, kunnen wij folie je ruiten plaatsen. Dit wordt ook wel glass coating genoemd. Dit is prettig voor je privacy en geeft rust en een sportieve uitstraling. Bovendien is het ook nog eens bevordelijk voor het binnenklimaat van jouw auto. Geen last meer van een brandende zon.

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.