fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

AUTOGARAGE UDEN - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Ben jij op zoek naar een autogarage vlakbij Uden? Logisch natuurlijk dat je op onze pagina terecht bent gekomen! Al meer dan 40 jaar is Autobedrijf van Tilburg dé onbetwiste Volvo-specialist. Onze garage richt zich hoofdzakelijk op Volvo, maar ook andere automerken zijn van harte welkom bij ons. Dus rijdt je geen Volvo, kom dan vooral ook een keertje langs!

Service is één van de belangrijkste speerpunten van dé autogarage van het zuiden en dit merken onze klanten. Bekijk onze Google reviews maar eens! Je auto is bij ons dus absoluut in goede handen. Zelf ervaren? Rijd langs onze werkplaats of neem een kijkje in onze showroom. Wie weet kom je nog oog in oog te staan met je nieuwe droomauto. Dat is pas een win-winsituatie!

In onze garage kun je onder meer terecht voor de jaarlijkse APK. Indien gewenst kunnen we ook een grote beurt voor je doen. Daarnaast helpen we onze klanten ook met kleinere klussen, zoals olie verversen, filters vervangen en nog veel meer. Het verschil met andere autogarages? Uitmuntende zorg voor je auto, top service én jarenlange ervaring!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé Volvo autogarage nabij Uden

Wil je weten wat Auto van Tilburg precies voor jou kan betekenen? Dat snappen we. Het antwoord is simpel: wij doen alles op het gebied van Volvo. Van kleine en grote reparaties tot schadeherstel en ruitvervanging. Wat voor vraag je ook hebt, stel hem gerust! Je kunt het namelijk zo gek niet bedenken of wij regelen het voor je!

Het zou kunnen dat je nog steeds niet helemaal overtuigd bent. In dat geval raden we zeker aan om onze Over ons pagina eens te bekijken! Hier lees je meer over onze geschiedenis, waar we voor staan én je maakt kennis met ons topteam. Onze garagehelden staan dag in dag uit klaar om te zorgen dat jij veilig en met een glimlach de weg op kunt! En dat is precies wat klanten aan ons bindt. 

Met zorg voor jouw Volvo

Wij begrijpen als geen ander dat jouw auto alleen maar het allerbeste verdient. Je kunt daarom, ook voor preventief onderhoud, terecht bij de mooiste werkplaats in de buurt van Uden. Om je optimaal van dienst te kunnen zijn, beheersen we in onze werkplaats diverse disciplines. Bovendien hebben we de meest geavanceerde apparatuur in huis. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan.

Één van deze eerder genoemde disciplines, is 3D uitlijnen. Onze specialisten zorgen ervoor dat je wielen in een exact recht spoor lopen. Zo profiteer je van een optimale wegligging. Daarbij komt dat het niet alleen fijn is voor je eigen veiligheid, maar ook voor het rendement van je banden. Wist je bijvoorbeeld dat een afwijking van slechts enkele millimeters als enorme slijtage kan aanrichten? Je weet wat ze zeggen: voorkomen is beter dan genezen. Laat je uitlijning daarom bij ons controleren. Vervolgens kun je weer veilig de weg op.

Heb je een automaat, is het raadzaam om deze eens in de zoveel tijd te laten spoelen. In de volksmond wordt dit ook wel flushen genoemd. Wil je de levensduur van je motor verlengen, dan is dit een echte aanrader. Waar andere garages deze klus meestal uitbesteden, doen wij het flushen gewoon in onze eigen werkplaats.

Last but not least kun je je auto ook voorzien van glascoating. Deze speciale folie heeft meerdere voordelen. Zo werkt het inkijk werend en creëer je een sportieve uitstraling. Daarnaast is het fijn voor het binnenklimaat van je auto. Je hebt immers geen last meer van de brandende zon, waardoor de temperatuur ook niet meer zo hoog oploopt. Bovendien heeft het folie een UV-bestendige werking, waardoor je verkleuring van je interieur tegengaat. Handig toch!

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.