fbpx
Werkplaats Auto van Tilburg Deurne Volvo

AUTOGARAGE SCHIJNDEL - AUTO VAN TILBURG

Specialist in Volvo op alle fronten

Zoek jij een autogarage in de buurt van Schijndel? Niet zo gek dat je op deze pagina terecht bent gekomen! Autobedrijf van Tilburg is al meer dan 40 jaar dé onbetwiste Volvo-specialist. Hoewel onze garage hoofdzakelijk de focus richt op Volvo, zijn andere automerken ook van harte welkom bij ons. Dus rijdt je geen Volvo, kom dan ook een keertje langs!

Service is ontzettend van belang bij dé autogarage van het zuiden en dit merken onze klanten. Kijk maar eens naar onze Google reviews! Je kunt dus met een gerust hart je auto bij ons achterlaten. Zelf ervaren? Breng hem een keer langs in onze werkplaats of kom kijken in onze showroom. Wie weet sta je opeen oog in oog met je nieuwe droomauto. De koffie staat al klaar!

Is het weer tijd voor de jaarlijkse APK, dan keuren wij je auto vakkundig. Indien gewenst kunnen we ook een grote beurt voor je doen. Verder helpen we onze klanten ook graag met kleinere klussen, zoals het verversen van olie, filters vervangen en nog veel meer. Het verschil hierin met andere garages? Uitmuntende zorg voor je auto, top service én jarenlange ervaring!

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Dé Volvo autogarage nabij Schijndel

Ben je benieuwd wat Auto van Tilburg nu precies voor jou kan betekenen? Begrijpelijk. Het antwoord is vrij simpel: wij doen alles op het gebied van Volvo. Dit kan zijn een kleine reparatie, schadeherstel of ruitvervanging. Welke vraag je ook hebt, stel hem gerust! Want je kunt het zo gek niet bedenken of wij zorgen dat het in orde komt.

Ben je nog niet volledig overtuigd van ons kunnen? Na het lezen van onze Over ons pagina kan dat haast niet anders! Je leest hier alles over onze geschiedenis, waar we voor staan en je maakt kennis met ons topteam. Onze garagehelden staan elke dag opnieuw klaar om te zorgen dat jij veilig en met een glimlach de weg op kunt! En dat is precies wat klanten aan ons bindt. 

Met zorg voor jouw Volvo

Wij snappen als geen ander dat jouw Volvo alleen maar het beste van het beste verdient. Daarom kun je, ook voor preventief onderhoud, terecht bij de mooiste werkplaats vlakbij Schijndel. Om je goed te kunnen helpen, beheersen we in onze werkplaats diverse disciplines en hebben de meest geavanceerde apparatuur in huis. Hierdoor kom je ook niet onderweg voor verrassingen te staan.

Één van deze eerder genoemde disciplines, is het 3D uitlijnen van je auto. Onze specialisten zorgen ervoor dat je wielen in een exact recht spoor lopen. Zo heb je een optimale wegligging. Daarnaast is het fijn voor je eigen veiligheid en het rendement van je banden. Wist je namelijk dat een afwijking van slechts enkele millimeters als enorme slijtage kan aanrichten? Voorkomen is beter dan genezen. Daarom kun je bij ons ook je uitlijning laten controleren. Vervolgens kun je weer veilig de weg op.

Als je een automaat hebt, is het verstandig om deze eens in de zoveel tijd te laten spoelen. Dit wordt ook wel flushen genoemd. Wil je de levensduur van je motor verlengen, dan is dit een echte aanrader. Andere garages besteden deze klus meestal uit, maar bij ons wordt flushen gewoon in onze eigen werkplaats gedaan.

Last but not least heb je ook de optie om je Volvo te voorzien van glass coating. Er wordt dan speciaal folie op je ruiten geplaatst. Dit heeft meerdere voordelen. Het werk namelijk inkijk werend, wat fijn is voor je rust en privacy, en je auto krijgt zo een sportieve uitstraling. Ook is het gunstig voor het binnenklimaat van de auto. Je hebt immers geen last meer van de brandende zon, waardoor de temperatuur ook niet meer zo hoog oploopt. Bovendien heeft het folie een UV-bestendige werking, waardoor je verkleuring van je interieur tegengaat. Handig toch!

Wij staan voor u klaar

Al sinds 1974 is Autobedrijf van Tilburg specialist in Volvo. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen en betrouwbare occasions. Ook voor het onderhoud aan je Volvo staan we voor je klaar.

Mark van der Veer is het gezicht van het bedrijf. Samen met zijn team heet hij je van harte welkom in de showroom aan de Dukaat 1 in Deurne.

Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Autogarage Helmond
Wij gebruiken cookies om onze website qua gebruikersgemak te verbeteren. Bij gebruik van onze website ga je hiermee akkoord.